Sorum var Kizlar yardımcı olur musunuz

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Azra melis Ebru tarafından oluşturulan Kizlar yardımcı olur musunuz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,281 kez görüntülenmiş, 31 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kizlar yardımcı olur musunuz
Konbuyu başlatan Azra melis Ebru
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Doğa'm 💜

Azra melis Ebru

Kayıtlı Üye
rank
B

Benim de göğsüm ikiye yarılmıştı ayy çok kötüydü kanıyordu kopacak gibiydi ya yine de kızım emeceği sırada sürekli sütümü sürüp nemlendirdim emmediği zaman lansinoh sürdüm arada zeytinyağı sürüyordum hele o kabuk tutup çamaşıra sürtünce canım çıkıyordu ben de kremli ya da yağlı peçete koyuyordum üstüne böylece sürekli nemli kalıyordu benim 1 ay sürdü geçti çok şükür senin de bence 1 ay sürer zaten az kalmış ama asla vermemezlik etme canım bebek meme ucunun içerdeki dokusunu çıkarıyor dışa normal uca dönüşmek için çıkınca kuruyor yara oluyor biraz çekersin sonra da rahata erersin Allah'ın izniyle ne kullanırsan kullan sadece o anlık çözüm olacak sonra yine aynı bunun kesin çaresi emzirmek
Canım peçete koyduğun da yapismiyormuydu bide kendi kendine mi geçiyor benim de sudyene değince yapışıyor böyle cikarica çok acı cekiyorum bebek ilk emerken çok kötü oluyor sonra uyusuyor peçete iyi geliyorsa bn de öyle yapayım

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Canım peçete koyduğun da yapismiyormuydu bide kendi kendine mi geçiyor benim de sudyene değince yapışıyor böyle cikarica çok acı cekiyorum bebek ilk emerken çok kötü oluyor sonra uyusuyor peçete iyi geliyorsa bn de öyle yapayım
Yok canım peçete yarama hiç yapışmadı belki yağ sürdüğümdendir belki de kızım sürekli emmek istiyordu 1 saatte bir mutlaka veriyordum sarılık yüzünden hem zeytinyağı sayesinde çok fazla gaz problemi de çekmedi peçete olur da yapışırsa sakın zorla kaldırma azıcık sık göğsünü süt gelip peçete ıslanınca rahat kalkar yaran da geçer iyi olur dediğim gibi yaparsan yapışacağını sanmıyorum Allah'ın izniyle

Azra melis Ebru

Kayıtlı Üye
rank
Yok canım peçete yarama hiç yapışmadı belki yağ sürdüğümdendir belki de kızım sürekli emmek istiyordu 1 saatte bir mutlaka veriyordum sarılık yüzünden hem zeytinyağı sayesinde çok fazla gaz problemi de çekmedi peçete olur da yapışırsa sakın zorla kaldırma azıcık sık göğsünü süt gelip peçete ıslanınca rahat kalkar yaran da geçer iyi olur dediğim gibi yaparsan yapışacağını sanmıyorum Allah'ın izniyle
Canım verdigin bilgiler için cok cok saol dediğini uygulicam inşallah geçer ya çok zor emzirmek yara olurken

Kizlar doğum yapalı 18 gün oldu fakat göğüs ucum hala yara içinde ucu çatlamış resmen lansinoh krem kullanıyorum zeytin yağ fln da kullandım faydası yok ne yapmam lazım sızlıyor artık resmen bebgime sut verirken bile çok zorlanıyorum
Benimde öyle cnm ama geçiyor acısı baya var bazen acidiginda bebeği emzirmek istemiyom

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Canım verdigin bilgiler için cok cok saol dediğini uygulicam inşallah geçer ya çok zor emzirmek yara olurken
Evet geçer hiç merak etme benimki ikiye yarılmıştı bir kısmı o kadar kötüydü ki kaynanam annem gördüler kopacak diye korktular ama sabrettim emzirdim sürekli geçti gitti işte bak asla vazgeçme emzirmekten olur mu yazık körpene

Azra melis Ebru

Kayıtlı Üye
rank
Evet geçer hiç merak etme benimki ikiye yarılmıştı bir kısmı o kadar kötüydü ki kaynanam annem gördüler kopacak diye korktular ama sabrettim emzirdim sürekli geçti gitti işte bak asla vazgeçme emzirmekten olur mu yazık körpene
Yok canım vallahi acısa da direniyorum emziriyorum benim yarılmış değilde ucu böyle yarilmis emdikten sonra sudyene değince de yanıyor çok kötü

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Yok canım vallahi acısa da direniyorum emziriyorum benim yarılmış değilde ucu böyle yarilmis emdikten sonra sudyene değince de yanıyor çok kötü
Evet canım biliyorum aynısı ben doktorlara da gösterdim hepsi geçer diyordu çok sinir oluyordum krem verip yolluyorlardı ama bakıyordum emziren anneler kullanamaz yazıyordu e zaten sürsem bile emzirme esnasında zaten silmem gerekecek bunu da sürekli yapacak kadar azimli biri değilim oo yüzden hiç ilaç kullanmadım lansinoh dışında ha emzirme danışmanlığı da aldım hastanede hemşire bebeği şöyle tutacaksın koyu kısmın hepsini vereceksin falan demişti bebeğimin alabildiği koyuluğa kadar veriyordum zaten ama ben ağzınq direkt ucu veriyordum meğer onda hata yapıyormuşum dur fotosunu atayım örnek bulabilirsem
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bu videodaki gibi olmalı ben hemen ucu verdiğim için de ağrısını çok çekmişim hem böyle olunca bebek daha fazla süt emiyor ve süt artıyor

Son düzenleme:

Azra melis Ebru

Kayıtlı Üye
rank
Evet canım biliyorum aynısı ben doktorlara da gösterdim hepsi geçer diyordu çok sinir oluyordum krem verip yolluyorlardı ama bakıyordum emziren anneler kullanamaz yazıyordu e zaten sürsem bile emzirme esnasında zaten silmem gerekecek bunu da sürekli yapacak kadar azimli biri değilim oo yüzden hiç ilaç kullanmadım lansinoh dışında ha emzirme danışmanlığı da aldım hastanede hemşire bebeği şöyle tutacaksın koyu kısmın hepsini vereceksin falan demişti bebeğimin alabildiği koyuluğa kadar veriyordum zaten ama ben ağzınq direkt ucu veriyordum meğer onda hata yapıyormuşum dur fotosunu atayım örnek bulabilirsem
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bu videodaki gibi olmalı ben hemen ucu verdiğim için de ağrısını çok çekmişim hem böyle olunca bebek daha fazla süt emiyor ve süt artıyor
Canım ben ucunu da vermedim hep koyu kısmına kadar ağzında oluyodu öyle iciyodu bende anlamadım neden yara oldu tabi bazen emerken kendini kasıyor böyle ucunu emiyor o zaman da belki ondan diyorum yara oluyordur

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar