Sorum var Kizlar yardımcı olur musunuz

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Azra melis Ebru tarafından oluşturulan Kizlar yardımcı olur musunuz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,281 kez görüntülenmiş, 31 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kizlar yardımcı olur musunuz
Konbuyu başlatan Azra melis Ebru
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Doğa'm 💜
Vallah canım ne yapacağım bilmiyorum ya her yolu deniyorum ama yok ya bebek çok güçlü çekiyor emince bence ondan iyilesmiyor diye düşünüyorum
Hayır canım asıl emdikçe iyi gelecek ve iyileşecek benim nasılsın yaralarım olmuştu hiç bir göğüs ucu aparatı kullanmamak gerekiyormuş ebe öyle söyledi ve kullanmadım bebeğinin dudakları iyileştirecek dedi öyle de oldu canım azıcık sabır sadece

Chyperus

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar doğum yapalı 18 gün oldu fakat göğüs ucum hala yara içinde ucu çatlamış resmen lansinoh krem kullanıyorum zeytin yağ fln da kullandım faydası yok ne yapmam lazım sızlıyor artık resmen bebgime sut verirken bile çok zorlanıyorum
Canım gümüş kapak çok öneriyorlar yaralara da iyi geliyormuş. Ben henüz hamileyim kullanmadım ama çok fazla iyi yorum gördüm. Bir araştır istersen

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
O zaman göğüsün alışma aşamasınds oldupu içindir canım . Kendş sütünü bol bol sür
Canım bende c şeklinde yapıyorum bide düzgün pozisyon da veriyorum ama hala daha yara oluyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benimde öyle canım bebegim uyanınca emmek isteyince çok zorlanıyorum emzirirken

3 erkek annesi💙

Kayıtlı Üye
rank
İşte vazelin denesem emmeden önce silmem gerekmiyor mu silerken bile acı cekiyorm resmen
Canm galiba yeni doğum yaptın illaki göğüs pedi kullanıyorsundur kullanmiyorsan bile vazelin sürdükten sonra üstüne koy emzirecegin zaman onunla sil pamuklu yumuşak olduğu için belki acitmaz ama ne kadar etkili olur tabiki bilemiyorum inşallah çabucak geçer

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar doğum yapalı 18 gün oldu fakat göğüs ucum hala yara içinde ucu çatlamış resmen lansinoh krem kullanıyorum zeytin yağ fln da kullandım faydası yok ne yapmam lazım sızlıyor artık resmen bebgime sut verirken bile çok zorlanıyorum
Benimde olmuştu doktor garmastan pomat kullan dedi 2-3 sürdüm geçmişti

Minnakkız

Kayıtlı Üye
rank
Canım bende c şeklinde yapıyorum bide düzgün pozisyon da veriyorum ama hala daha yara oluyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benimde öyle canım bebegim uyanınca emmek isteyince çok zorlanıyorum emzirirken
Zor canım rabbim yardım etsin geçer hemen inşallah

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
B
Benim de göğsüm ikiye yarılmıştı ayy çok kötüydü kanıyordu kopacak gibiydi ya yine de kızım emeceği sırada sürekli sütümü sürüp nemlendirdim emmediği zaman lansinoh sürdüm arada zeytinyağı sürüyordum hele o kabuk tutup çamaşıra sürtünce canım çıkıyordu ben de kremli ya da yağlı peçete koyuyordum üstüne böylece sürekli nemli kalıyordu benim 1 ay sürdü geçti çok şükür senin de bence 1 ay sürer zaten az kalmış ama asla vermemezlik etme canım bebek meme ucunun içerdeki dokusunu çıkarıyor dışa normal uca dönüşmek için çıkınca kuruyor yara oluyor biraz çekersin sonra da rahata erersin Allah'ın izniyle ne kullanırsan kullan sadece o anlık çözüm olacak sonra yine aynı bunun kesin çaresi emzirmek

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar