Sorum var Kizlar yardm edın

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde gizem gizem tarafından oluşturulan Kizlar yardm edın başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 722 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kizlar yardm edın
Konbuyu başlatan gizem gizem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

gizem gizem

Kayıtlı Üye
rank
Başka iyi bir doktora git bir doktorun dediğiyle harekt etme
Malasf baska doktorada gittm ama sonc ayni 😭 rabbm birdaha yasatmasn cok kötü
5 haftalıkken kalp atışı duyulmaya bilir 😔hayırla sonuçlansın
Malesf ck uzgunm 😭 iki doktor gezdm sonc ayni
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bendece kuzum başka bir doktora görünmelisin

Mutlaka Baska bir doktora görün kuzum kalbi duran bebeğin gelişimi de durması gerekmiyor mu rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin.. haber ver mutlaka aklım kaldı sende inşallah doktor yanılmıştır canım
Mlesf canm 3 doktor gezdm radyolojiye kadar ama sonc ayni kürtaj oldm ck üzgünüm rabbm kmsenin kucagni boş brakmasn kimseyide bu duruma düşürmesin çok zor

tatlı telaşım kızım

Kayıtlı Üye
rank

Mlesf canm 3 doktor gezdm radyolojiye kadar ama sonc ayni kürtaj oldm ck üzgünüm rabbm kmsenin kucagni boş brakmasn kimseyide bu duruma düşürmesin çok zor
Geçmiş olsun canım çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda hayırlı bir şekilde yine hamile kalırsın

Merhabalar herkeze ben ilk 5 haftalikken ultrasona gittigimde bebek kalp atisi yok 10 gun gelin demisti hatta burayada yazmıştım cevapları iyi geldi ama kötü bir sonuçla karşı karşıyayım suanda 9+5 gun hamileym bugun gittigimde kesemin büyüklüğüyle haftamin uyduğunu ama bebeğin 6 haftalikken kalbi durdugu soylendi kurtaj dediler hemen smdi soruyorum 6 haftalikken kalbi duran bebeğin suanda 9 haftaligim ve kese 9 haftayla uyumlu ikinci sorum kalbi duran ve gelismeyen bebeğin kesesi büyümu kzlar baska doktora gidicem yarn kafam cok karisik basina gelen varmi hiç sorum uzun oldu hakkinizi helal edin çok üzgünüm
Rabbim hayırlı haberlerle karşılaştırsın canım , inşallah doktor yanılmıştır

Çok geçmiş olsun canım benim

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Malesef kızlar baska doktorada göründüm sonuç ayni kaybettim ve bugun özel hastaneye gidip kürtaj işlemini yaptirdım çok üzgünum
Çok geçmiş olsun kuzum umudunu kaybetme hAyirlisi buymuş rabbimden ümit kesilmez demekki daha güzelinin olması için biraz zaman var 🙏🤲

Tüm sayfalar yüklendi.