Sorum var Kızlar yerdim edin

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde İkraNur'annesi💕💕 tarafından oluşturulan Kızlar yerdim edin başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,147 kez görüntülenmiş, 47 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar yerdim edin
Konbuyu başlatan İkraNur'annesi💕💕
Başlangıç tarihi
Cevaplar 0
Görüntüleme 0
İlk mesaj tepki puanı 0
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

İkraNur'annesi💕💕

Kayıtlı Üye
rank
neden böyle oluyor ya gerçekte. Hiç bir şey normal ilerlemiyor kafayı yicem resmen.
Kızlar ben Şubat ayı boyunca eşimle berebrdik Şubat'ın sonunda ben ailemin yanına gitim 2-3 ay orda kaldım tabi bu süreç içinde eşim yanımda değildi şimdi doktora gitim doktor diyor sen 7 aylık hamilesin kaynanam da yok diyor 8 aylık hamile olman gerekiyor öyle şeyler söyledi ki yeminle neye uzulucegim şaşırdım ya bebeğim de 3 hafta geride kalmış doktor diyor çok zayıf kafayı yicem resmen yardım edin bu konular hakkında bilgisi olan varsa lütfen bana yardım edin.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

neden böyle oluyor ya gerçekte. Hiç bir şey normal ilerlemiyor kafayı yicem resmen.
Kızlar ben Şubat ayı boyunca eşimle berebrdik Şubat'ın sonunda ben ailemin yanına gitim 2-3 ay orda kaldım tabi bu süreç içinde eşim yanımda değildi şimdi doktora gitim doktor diyor sen 7 aylık hamilesin kaynanam da yok diyor 8 aylık hamile olman gerekiyor öyle şeyler söyledi ki yeminle neye uzulucegim şaşırdım ya bebeğim de 3 hafta geride kalmış doktor diyor çok zayıf kafayı yicem resmen yardım edin bu konular hakkında bilgisi olan varsa lütfen bana yardım edin.
Benim bu bebeğim neden böyle yapiyor ya

Son düzenleme:

2 çocuk Annesi

Kayıtlı Üye
rank

Benim bu bebeğim neden böyle yapiyor ya
Son adet tarihin ne zamn canm

2 çocuk Annesi

Kayıtlı Üye
rank

İkraNur'annesi💕💕

Kayıtlı Üye
rank
7 .aydasin zaten bi hafta sonra 8. Ayina giriyosun hemen hemen ayni kaynanla ayni hesaba geliyo

2 hafta ileri veya geri cok sıkinti degil sonucta tam olarak hangi gun hamile kaldigini bilemeszin
Gelde
bunu kaynanamla gorumceme anlat hadi anlatım diyelim anlamzliktan gelicekler

Gelde bunu kaynanamla gorumceme anlat hadi anlatım diyelim anlamzliktan gelicekler

İkraNur'annesi💕💕

Kayıtlı Üye
rank
Onlarin amaci ne peki hani annengile gitmissin diye yanlis anlamada baska bisimi ima etmeye calisiyolar ?
Aynen ona benzer kelimeler kullanılıyorlar ama Allah'tan ben daha eşimin yaindayken evde test yaptım onda silk çizgi çıktı inşallah eşimde annesi. Dediği saçma şeylere kafaya takmaz ya

Agrin💕Zerya

Kayıtlı Üye
rank
Aynen ona benzer kelimeler kullanılıyorlar ama Allah'tan ben daha eşimin yaindayken evde test yaptım onda silk çizgi çıktı inşallah eşimde annesi. Dediği saçma şeylere kafaya takmaz ya
Canım bir kere en başta kaynanan ve görümcenin haddi değil çocuğun olduğu zamanı hesaplaması bunun sınırını koymalısınız eşinle. Oldu olacak gününü, saatini de irdelesinler ne kadar cahil düşünceliler! Sen üzme kendini, eşin yanındaysa ve umarım onlar gibi düşünmüyorsa takma.

İkraNur'annesi💕💕

Kayıtlı Üye
rank
Esinin yaninda test yaptiysan esin sorun yapmamasi gerek kaynananla gorumcenede Allah akil fikir versin ,rabbim yardimcin olsun
Amin canım Allah razı olsun 🥰

Canım bir kere en başta kaynanan ve görümcenin haddi değil çocuğun olduğu zamanı hesaplaması bunun sınırını koymalısınız eşinle. Oldu olacak gününü, saatini de irdelesinler ne kadar cahil düşünceliler! Sen üzme kendini, eşin yanındaysa ve umarım onlar gibi düşünmüyorsa takma.
Canım sen 27 haflatik hamilesin

Tüm sayfalar yüklendi.

Bu alana bir cevap yazın...