Sorum var Kızlar yerdim edin

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde İkraNur'annesi💕💕 tarafından oluşturulan Kızlar yerdim edin başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,146 kez görüntülenmiş, 47 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar yerdim edin
Konbuyu başlatan İkraNur'annesi💕💕
Başlangıç tarihi
Cevaplar 0
Görüntüleme 0
İlk mesaj tepki puanı 0
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Bende bilmiyorum ki canım zaten doktor yeşil alan açtı başka bı hastane gitmem için oraya git baksınlar seni takip alırlar eğer bebeğin gelisirse bı soru. Yoktur dedi ama şimdi olduğu gibi devam ederse eğer bebeği senden alıp küveze koyup biz bakicaz dedi gerekli olan şeyleri biz devam etiricez dedi aslından bunların hepsin bı yana ben eşimle akraba evliliği olduğu için birazda başka şeylere. Korkuyoruz ya
İçni ferah tut canım sen 🤲🏻. Başka dokto4a görün. Beni de haberdar et csnım ne zman gideceksin muayneye

İkraNur'annesi💕💕

Kayıtlı Üye
rank
İçni ferah tut canım sen 🤲🏻. Başka dokto4a görün. Beni de haberdar et csnım ne zman gideceksin muayneye
Tamam Canim 😘😘😘😘randavu almamız gerekiyor ama randavu 2 hafta sonra var dediler biz an yakın hastanede bizde daha erken bulmaya çalışıyoruz o hastanelerde biraz uzak korkuyorum bebeği kontrol gediyim derken doğurup gelicem diye 😂😂

Damla ipek

Kayıtlı Üye
rank
Aynen ona benzer kelimeler kullanılıyorlar ama Allah'tan ben daha eşimin yaindayken evde test yaptım onda silk çizgi çıktı inşallah eşimde annesi. Dediği saçma şeylere kafaya takmaz ya
Vallahi cnm eğer eşinde böyle birsey söylerse yani en ufak ima bile etse yani bn ilk gebeligim 10 haftada kalbi durdu eşim ozamanlarda böyle bisey ima etti direk boşandım kabul etmem bn böyle imalar tabi gurur meselesi kapımda yalvardı köpek ettim süründürdum şimdi barıştık 5 aylık hamileyim hele bi ağzına alsın hele bi ima etsin şimdi pervane gibi daha nikah bile yapmadım o korkular yetiyor ona sanki gideceğim diye

İkraNur'annesi💕💕

Kayıtlı Üye
rank
Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım 🤗🙏🙏
Amin amin canım Allah hepminzde razı olsun dua edin inşallah bı soru. Çıkmaz bide canım akraba evliliği ya ondan da çok korkuyoruz
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Vallahi cnm eğer eşinde böyle birsey söylerse yani en ufak ima bile etse yani bn ilk gebeligim 10 haftada kalbi durdu eşim ozamanlarda böyle bisey ima etti direk boşandım kabul etmem bn böyle imalar tabi gurur meselesi kapımda yalvardı köpek ettim süründürdum şimdi barıştık 5 aylık hamileyim hele bi ağzına alsın hele bi ima etsin şimdi pervane gibi daha nikah bile yapmadım o korkular yetiyor ona sanki gideceğim diye
Ben şu an sadece bebeğime odaklandım onlar ne derse desin eşim yanımda hem benim için önemli olan eşimin yanımda olası onların ne dediği umrumda bile değil hem eşim biliyor annesini. Nasıl biri oldugun hem afedersiniz. yani .havlayan köpek ısırmaz derler. Ondan çok takmıyorum.

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
iyi de doktor şuan bebeğin geride kalmasınıda hesaba katark belki 7 dedi sana ... birde kaynanan ne ima etmeye çalışıyor onu anlamdım insnaın fikri neyse zikride o oluyor senin kaynanada öyle. sen takma canım sorarlarsa normalde zaten 8 aylık ama gelişim sıkıntısı var o yüzdn 7 aylık gözüküyor de baktın imada bulunuyılar s^ç hepsinin ağzına ya kşmseye taviz verme
Ohh çok güzel yazdın o kaynananın valla varya 🤬🤬🤬 o nasıl rezil bir ima ya 😠

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Tamam Canim 😘😘😘😘randavu almamız gerekiyor ama randavu 2 hafta sonra var dediler biz an yakın hastanede bizde daha erken bulmaya çalışıyoruz o hastanelerde biraz uzak korkuyorum bebeği kontrol gediyim derken doğurup gelicem diye 😂😂
Lorkma canım hayırlısı ne ise o olsun inlallah 🤲🏻
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ohh çok güzel yazdın o kaynananın valla varya 🤬🤬🤬 o nasıl rezil bir ima ya 😠
Aynrn öyle canım yuva yıkar öyleleri

Mutsuz kadın

Kayıtlı Üye
rank

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-10-21
Gebeliğinizin 15. Haftasındasınız.
Bebeğiniz Yaklaşık Elma Büyüklügünde.
Göz kapakları hala kapalı ancak ışığa duyarlılık olur. eğer karın bölgesine ışık tutarsak yönünü çevirir.
Amniyotik sıvı solunum sistemini doldurarak akciğer gelişimine yardımcı olur.
Bu dönemde bazı gebelerde burun kanaması görülür. bunun sebebi kan hacminin artışı ve damarlarda oluşan genişleme ve 2. trimesterde oluşan tansiyon düşmeleri.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 12 cm ağırlıgı 74 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Tüm sayfalar yüklendi.

Bu alana bir cevap yazın...