Sorum var Kızlar yerdim edin

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde İkraNur'annesi💕💕 tarafından oluşturulan Kızlar yerdim edin başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,144 kez görüntülenmiş, 47 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar yerdim edin
Konbuyu başlatan İkraNur'annesi💕💕
Başlangıç tarihi
Cevaplar 0
Görüntüleme 0
İlk mesaj tepki puanı 0
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kızlar peki ben bu bebeğimin 3 hafta gerilemesine ne yapicam doktora dedim bana vitamin ilacı falan ver bunun ilaçlarla bı ilgisi yok dedi bide bebeğin arkadaşı olurmuş ya o dedi bebeğin gelistirmiyor bunu. İçin gerileme olmuş bana yeşil alan açtılar başka bı doktora git dediler
takip ederiz demedi mi canım 2 hafta neysede 3 hafta gerilik normal değil

İkraNur'annesi💕💕

Kayıtlı Üye
rank
iyi de doktor şuan bebeğin geride kalmasınıda hesaba katark belki 7 dedi sana ... birde kaynanan ne ima etmeye çalışıyor onu anlamdım insnaın fikri neyse zikride o oluyor senin kaynanada öyle. sen takma canım sorarlarsa normalde zaten 8 aylık ama gelişim sıkıntısı var o yüzdn 7 aylık gözüküyor de baktın imada bulunuyılar s^ç hepsinin ağzına ya kşmseye taviz verme
Canım ben .kaynanami çözemedim ya bı iyi bı kötü
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Başka bi hastaneye git orda seni takip etsinler dedi

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank

öyle yap canım

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Gamzem hayırlısıyla kaç gün kaldı 🥰🥰😍😍

Kaynananın böyle şeyler demesi ve kötü şeylee düşünmesi çok çok saçma balım Allah akıl fikir versin onlara ne diyim 😕🤲 sen hiç kafana takma hiç birşeyi
kendi sağlığına ve bebişinin sağlığına odaklan hiçbir şey Ve hiç kimse senden ve bebeğinden daha değerli değil unutma bitanem tamammı 😘😘😍😍
Son 7 gün kuzum

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
neden böyle oluyor ya gerçekte. Hiç bir şey normal ilerlemiyor kafayı yicem resmen.
Kızlar ben Şubat ayı boyunca eşimle berebrdik Şubat'ın sonunda ben ailemin yanına gitim 2-3 ay orda kaldım tabi bu süreç içinde eşim yanımda değildi şimdi doktora gitim doktor diyor sen 7 aylık hamilesin kaynanam da yok diyor 8 aylık hamile olman gerekiyor öyle şeyler söyledi ki yeminle neye uzulucegim şaşırdım ya bebeğim de 3 hafta geride kalmış doktor diyor çok zayıf kafayı yicem resmen yardım edin bu konular hakkında bilgisi olan varsa lütfen bana yardım edin.

Benim bu bebeğim neden böyle yapiyor ya
Bu ultrason olaylarına pek takma takılma iki hafta önde iki hafta geride falan diyorlar ama öyle çıkmıyor kendimden biliyorum sıkma yani canını 🤗 yanılma payı yüksek

Çok az kalmış 😍😍🥰🥰💜💜 hadi bakalım Rabbim kolayca sağlıkla yavrunu kucağına almayı nasip etsin Güzel anne Gamze 😍😍🥰🥰

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Bu ultrason olaylarına pek takma takılma iki hafta önde iki hafta geride falan diyorlar ama öyle çıkmıyor kendimden biliyorum sıkma yani canını 🤗 yanılma payı yüksek

Çok az kalmış 😍😍🥰🥰💜💜 hadi bakalım Rabbim kolayca sağlıkla yavrunu kucağına almayı nasip etsin Güzel anne Gamze 😍😍🥰🥰
Amin canım benim Allah razı olsun ❤️

İkraNur'annesi💕💕

Kayıtlı Üye
rank

Canım doktor diyor ki boy olarak iyi ama kilo alımı yavaş bacaklardaki kilo yeterli ama karın bolgesinde az bı kilo alinim var böbrekleri de bı sıkıntı yok diyor ama insan yinede kafaya takıyor ister istemez

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Canım doktor diyor ki boy olarak iyi ama kilo alımı yavaş bacaklardaki kilo yeterli ama karın bolgesinde az bı kilo alinim var böbrekleri de bı sıkıntı yok diyor ama insan yinede kafaya takıyor ister istemez
Acaba uzun boylu ılacak da ondan mı karın öevresi zayıf ki kuzum

İkraNur'annesi💕💕

Kayıtlı Üye
rank
Acaba uzun boylu ılacak da ondan mı karın öevresi zayıf ki kuzum
Bende bilmiyorum ki canım zaten doktor yeşil alan açtı başka bı hastane gitmem için oraya git baksınlar seni takip alırlar eğer bebeğin gelisirse bı soru. Yoktur dedi ama şimdi olduğu gibi devam ederse eğer bebeği senden alıp küveze koyup biz bakicaz dedi gerekli olan şeyleri biz devam etiricez dedi aslından bunların hepsin bı yana ben eşimle akraba evliliği olduğu için birazda başka şeylere. Korkuyoruz ya

Tüm sayfalar yüklendi.

Bu alana bir cevap yazın...