50kilo ile hamile kaldım 17 haftalık hamileyim şuan kilo veriyorum sürekli böyle olan varmi
N Nidanın Annesi Kayıtlı Üye Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 356 2 Haziran 2022 #1 50kilo ile hamile kaldım 17 haftalık hamileyim şuan kilo veriyorum sürekli böyle olan varmi
Beren’in Annesi 🧚♀️ Kayıtlı Üye Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 4,618 2 Haziran 2022 #2 Ayse nida' Alıntı: 50kilo ile hamile kaldım 17 haftalık hamileyim şuan kilo veriyorum sürekli böyle olan varmi Genişletmek için tıkla ... Bebeğin sağlıklı ise sorun olmaz canım
Ayse nida' Alıntı: 50kilo ile hamile kaldım 17 haftalık hamileyim şuan kilo veriyorum sürekli böyle olan varmi Genişletmek için tıkla ... Bebeğin sağlıklı ise sorun olmaz canım
E ecmelll Kayıtlı Üye Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 4,115 2 Haziran 2022 #3 Ayse nida' Alıntı: 50kilo ile hamile kaldım 17 haftalık hamileyim şuan kilo veriyorum sürekli böyle olan varmi Genişletmek için tıkla ... Mide bulantisi mi yaşıyorsun kuzum? Önemli olan bebeğin kilosu bazı.anneler kilo verir ama.bebegi kilo alır bu şekilde olursa sıkıntı olmaz kuuzm
Ayse nida' Alıntı: 50kilo ile hamile kaldım 17 haftalık hamileyim şuan kilo veriyorum sürekli böyle olan varmi Genişletmek için tıkla ... Mide bulantisi mi yaşıyorsun kuzum? Önemli olan bebeğin kilosu bazı.anneler kilo verir ama.bebegi kilo alır bu şekilde olursa sıkıntı olmaz kuuzm
N Nidanın Annesi Kayıtlı Üye Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 356 2 Haziran 2022 #4 ecmelll' Alıntı: Mide bulantisi mi yaşıyorsun kuzum? Önemli olan bebeğin kilosu bazı.anneler kilo verir ama.bebegi kilo alır bu şekilde olursa sıkıntı olmaz kuuzm Genişletmek için tıkla ... Bulantilarim çok oluyor Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 2 Haziran 2022 Beren’in Annesi 🧚♀️' Alıntı: Bebeğin sağlıklı ise sorun olmaz canım Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim
ecmelll' Alıntı: Mide bulantisi mi yaşıyorsun kuzum? Önemli olan bebeğin kilosu bazı.anneler kilo verir ama.bebegi kilo alır bu şekilde olursa sıkıntı olmaz kuuzm Genişletmek için tıkla ... Bulantilarim çok oluyor Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 2 Haziran 2022 Beren’in Annesi 🧚♀️' Alıntı: Bebeğin sağlıklı ise sorun olmaz canım Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim
Baharrr Kayıtlı Üye Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 5,586 Konum Malatya 2 Haziran 2022 #5 Ayse nida' Alıntı: 50kilo ile hamile kaldım 17 haftalık hamileyim şuan kilo veriyorum sürekli böyle olan varmi Genişletmek için tıkla ... Bende öyle oldum 17 haftalığa kadar kilo verdim aç kaldığım için ama bulantı geçince kilo almaya başladım
Ayse nida' Alıntı: 50kilo ile hamile kaldım 17 haftalık hamileyim şuan kilo veriyorum sürekli böyle olan varmi Genişletmek için tıkla ... Bende öyle oldum 17 haftalığa kadar kilo verdim aç kaldığım için ama bulantı geçince kilo almaya başladım
Gökçem💕 "minik kızım" Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 2,302 2 Haziran 2022 #6 Ben de öyleydim canım bi şey yiyemedim 20. Haftadan sonra yemeye başlayınca kilo da aldım
Mervercan 👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟 Yönetici Mod Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 11,440 Konum Siirt 2 Haziran 2022 #7 İlk zamanlar kilo vermen gayet normal kuzum merak etme sen kilo versende bebeğin senin vücudundan beslenir. İlerleyen zamanlarda kilo almaya başlarsın
İlk zamanlar kilo vermen gayet normal kuzum merak etme sen kilo versende bebeğin senin vücudundan beslenir. İlerleyen zamanlarda kilo almaya başlarsın
$ $eyma. .. Kayıtlı Üye Katılım 31 Mart 2022 Mesajlar 136 Konum Kayseri 2 Haziran 2022 #8 Ayse nida' Alıntı: 50kilo ile hamile kaldım 17 haftalık hamileyim şuan kilo veriyorum sürekli böyle olan varmi Genişletmek için tıkla ... Bende 17.haftadaym 55 kiloyum ne aldım ne verdim
Ayse nida' Alıntı: 50kilo ile hamile kaldım 17 haftalık hamileyim şuan kilo veriyorum sürekli böyle olan varmi Genişletmek için tıkla ... Bende 17.haftadaym 55 kiloyum ne aldım ne verdim
G Gamzegamze ❤️HÜMEYRAM❤️Ademim Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,259 2 Haziran 2022 #9 Ayse nida' Alıntı: 50kilo ile hamile kaldım 17 haftalık hamileyim şuan kilo veriyorum sürekli böyle olan varmi Genişletmek için tıkla ... Kuzum ilk haftalarda iştahsızlik ve mide bulantısı dan kaynaklı kilo verme durumu gayet normal ileriki haftalarda iştahın açılır endişe etme
Ayse nida' Alıntı: 50kilo ile hamile kaldım 17 haftalık hamileyim şuan kilo veriyorum sürekli böyle olan varmi Genişletmek için tıkla ... Kuzum ilk haftalarda iştahsızlik ve mide bulantısı dan kaynaklı kilo verme durumu gayet normal ileriki haftalarda iştahın açılır endişe etme
N Nidanın Annesi Kayıtlı Üye Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 356 2 Haziran 2022 #10 Gamze Hümeyra' Alıntı: Kuzum ilk haftalarda iştahsızlik ve mide bulantısı dan kaynaklı kilo verme durumu gayet normal ileriki haftalarda iştahın açılır endişe etme Genişletmek için tıkla ... İnşallah canım
Gamze Hümeyra' Alıntı: Kuzum ilk haftalarda iştahsızlik ve mide bulantısı dan kaynaklı kilo verme durumu gayet normal ileriki haftalarda iştahın açılır endişe etme Genişletmek için tıkla ... İnşallah canım