Kizlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik Öncesi kategorisinde Mirac'ın Annesi🤱💞 tarafından oluşturulan Kizlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,231 kez görüntülenmiş, 42 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik Öncesi
Konu Başlığı Kizlar
Konbuyu başlatan Mirac'ın Annesi🤱💞
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Melikee

Dilek47

Kayıtlı Üye
rank
Bugün doktora gittim kan verdim yarin gidip sonucu alcam pozitifse ultrasona giricem
Rabbim gönlüne göre versin inşallah cnm 🥰
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Yapa yapa elimde test kalmadı yapmadım bugün 😊 kpss memurluk sınavı inşallah cocogu olmayan herkese nasip olsun.bir post açarım gebeyim anneyim diye😊amin amin amin
Haha bende hamilikten önce hep aynı eczaneden test alırdım bu sefer eczanedeki bayan anlamıştı test için geldiğimi daha yanına gitmeden testim masada hazırdı😂😂inşallah hayırlısıyla hamile kalırsın en kısa zamanda 🥰

Melikee

Kayıtlı Üye
rank
Bnece psikolojik canım seninki her ay kendini gebeliğe hazirladigin için hamileyim zannediyorsun o yüzden bu ay bendede kafa ağrısı mide bulantısı uyku sürekli haksızlık ama ben gebeliğe baglamiyorum rabbim ne zaman nasip ederse herşeyin hayırlısı
Psikolojik olup olmadığını bilemeyiz adet günü belli olur herşey.ben gebeyim o yuzden bunlar oluyor demiyorum ki zaten gebeliğe bağlanıyorum yani o yüzden sormak istediğim soruları da özelden soruyorum birkaç kişiye sırf tepki almamak için herşeyin hayirlisi

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Psikolojik olup olmadığını bilemeyiz adet günü belli olur herşey.ben gebeyim o yuzden bunlar oluyor demiyorum ki zaten gebeliğe bağlanıyorum yani o yüzden sormak istediğim soruları da özelden soruyorum birkaç kişiye sırf tepki almamak için herşeyin hayirlisi
Tepki alınacak bir durum söz konusu değil zaten ama herşeyi akisna bırakın geçenlerde aynisni demiştiniz kırmak üzmek amaçlı bir şey demiyorum psikolojik çünkü stresle zaten olmaz herşeyin hayrlisi

Bnece psikolojik canım seninki her ay kendini gebeliğe hazirladigin için hamileyim zannediyorsun o yüzden bu ay bendede kafa ağrısı mide bulantısı uyku sürekli haksızlık ama ben gebeliğe baglamiyorum rabbim ne zaman nasip ederse herşeyin hayırlısı
Ay canm inşallah psikolojk değilde gerçek gebelik belirtilrdr meliknnde sennde inşalh olur kuzum

Mutsuz kadın

Kayıtlı Üye
rank
Yapa yapa elimde test kalmadı yapmadım bugün 😊 kpss memurluk sınavı inşallah cocogu olmayan herkese nasip olsun.bir post açarım gebeyim anneyim diye😊amin amin amin
Amiiin inşallah balım 🥰🥰🤲🤲
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bugün doktora gittim kan verdim yarin gidip sonucu alcam pozitifse ultrasona giricem
Hakkında hayırlısı olsun canım 🥰🤲

Tüm sayfalar yüklendi.