Maske taksin canım
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 22 Ocak 2023 #11 Maske taksin canım
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,610 Konum Kırklareli 22 Ocak 2023 #12 Birbebekanne2134' Alıntı: Eşim hasta olcak gibi bana hemen bulaşıyor hamile degilken cok oldum hasta napmam lazım uzakta durmaya çalışıyorum Genişletmek için tıkla ... Maske taksın canım birde sen eşine bolva nane limon içir
Birbebekanne2134' Alıntı: Eşim hasta olcak gibi bana hemen bulaşıyor hamile degilken cok oldum hasta napmam lazım uzakta durmaya çalışıyorum Genişletmek için tıkla ... Maske taksın canım birde sen eşine bolva nane limon içir
Zeynep23 📖Kün fe Yekün!!🤲 Yönetici Mod Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 9,642 22 Ocak 2023 #13 Birbebekanne2134' Alıntı: Eşim hasta olcak gibi bana hemen bulaşıyor hamile degilken cok oldum hasta napmam lazım uzakta durmaya çalışıyorum Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun. Senin yapacağın bol su içmek c vitamini al ve günde 3 4 defa tuzlu suyla gargara yap.
Birbebekanne2134' Alıntı: Eşim hasta olcak gibi bana hemen bulaşıyor hamile degilken cok oldum hasta napmam lazım uzakta durmaya çalışıyorum Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun. Senin yapacağın bol su içmek c vitamini al ve günde 3 4 defa tuzlu suyla gargara yap.
Alyaa🌷🌷 Kayıtlı Üye Katılım 28 Eylül 2022 Mesajlar 2,843 22 Ocak 2023 #14 Geçmiş olsun canım ben hamile iken eşim hasta oldumu direk maske yakardım başka yolu yok
B Büşra Korkmas Kayıtlı Üye Katılım 20 Ocak 2023 Mesajlar 1 22 Ocak 2023 #15 Güzel anneler mrb sizin yardımınıza ihtiyacım var oğlum 6 aylık bugünlerde hem ishal olmuş hem sürekli agliyor uyumuyorda diş çıkartıyor olabilir mi?
Güzel anneler mrb sizin yardımınıza ihtiyacım var oğlum 6 aylık bugünlerde hem ishal olmuş hem sürekli agliyor uyumuyorda diş çıkartıyor olabilir mi?
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,103 23 Ocak 2023 #16 Birbebekanne2134' Alıntı: Eşim hasta olcak gibi bana hemen bulaşıyor hamile degilken cok oldum hasta napmam lazım uzakta durmaya çalışıyorum Genişletmek için tıkla ... Aynı havayı soluyirsunuz zaten canım bulasmamasi imkansız
Birbebekanne2134' Alıntı: Eşim hasta olcak gibi bana hemen bulaşıyor hamile degilken cok oldum hasta napmam lazım uzakta durmaya çalışıyorum Genişletmek için tıkla ... Aynı havayı soluyirsunuz zaten canım bulasmamasi imkansız
B Birbebekanne2134 Kayıtlı Üye Katılım 18 Ocak 2023 Mesajlar 318 23 Ocak 2023 #17 A Gamze Hümeyra' Alıntı: Aynı havayı soluyirsunuz zaten canım bulasmamasi imkansız Genişletmek için tıkla ... Allah korusun arkadaşlar
A Gamze Hümeyra' Alıntı: Aynı havayı soluyirsunuz zaten canım bulasmamasi imkansız Genişletmek için tıkla ... Allah korusun arkadaşlar