Tşkler canım dün acile gittim baktılar tansiyon u ma düşük dedi hemşire Ya çok geçmiş olsun canım
G Gamzegamze ❤️HÜMEYRAM❤️Ademim Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,259 23 Mart 2023 #21 Rukiye27' Alıntı: Tşkler canım dün acile gittim baktılar tansiyon u ma düşük dedi hemşire Genişletmek için tıkla ... Ya çok geçmiş olsun canım
Rukiye27' Alıntı: Tşkler canım dün acile gittim baktılar tansiyon u ma düşük dedi hemşire Genişletmek için tıkla ... Ya çok geçmiş olsun canım
R Rukiye27 Kayıtlı Üye Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 3,344 23 Mart 2023 #22 Gamze Hümeyra' Alıntı: Ya çok geçmiş olsun canım Genişletmek için tıkla ... Çok sağolun canım bu arada hayırlı ramazanlar
Gamze Hümeyra' Alıntı: Ya çok geçmiş olsun canım Genişletmek için tıkla ... Çok sağolun canım bu arada hayırlı ramazanlar
G Gamzegamze ❤️HÜMEYRAM❤️Ademim Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,259 23 Mart 2023 #23 Rukiye27' Alıntı: Çok sağolun canım bu arada hayırlı ramazanlar Genişletmek için tıkla ... Rica ederim kuzum Sağol amin Hayırlı ramazanlar canım
Rukiye27' Alıntı: Çok sağolun canım bu arada hayırlı ramazanlar Genişletmek için tıkla ... Rica ederim kuzum Sağol amin Hayırlı ramazanlar canım