Sorum var Kızlar ☹️

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Beyza🌸🌸 tarafından oluşturulan Kızlar ☹️ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,153 kez görüntülenmiş, 265 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar ☹️
Konbuyu başlatan Beyza🌸🌸
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Benimde ilk ikisi normal üçüncüsü de herşey normaldi ama açılma bı turlu olmadı sabahtan akşama kadar suni sancı verdiler hiç ilerleme olmayınca bebeğin kalp atışları çok yavaşladı bide benim ilk doğum sıkıntılı geçmişti doktor risk almayalım diye acil sezeryana alalaim demişti
Benim de kuzum İyi ki normalde ikincisi de 40+2 de kontrole gittim suyum azalmıştı ve bebek kilosu fazla diye suni sancı verelim dedi doktor beklemeyelim sonra suni sancı verdiler 4 saat sonra bebeğin kalp atışları çok yavaşladığı için acilen sezeryana alındı
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Asl
Aslında ben normalden korkuyordum vajinamus gecmisligimde vardi ıkınamam diye hep tereddütüm vardi olmadi da zaten
Olsun kuzum ya hayırlısı böyleymiş ne diyelim çekeceğimizi varmış

Alyaa🌷🌷

Kayıtlı Üye
rank
Benim de kuzum İyi ki normalde ikincisi de 40+2 de kontrole gittim suyum azalmıştı ve bebek kilosu fazla diye suni sancı verelim dedi doktor beklemeyelim sonra suni sancı verdiler 4 saat sonra bebeğin kalp atışları çok yavaşladığı için acilen sezeryana alındı

Bende aynen bu sondakinde kontrol e gittim 39+2ydim bebeğin suyu hiç kalmamıştı diye doğumu başlattılar hemen ne çok korkmuştum ama🥴🙄🙄

Zümree 👸

Kayıtlı Üye
rank

Rabbim başka şeylerden çekiştirmesin insaAllah🙏🏻

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank

Alyaa🌷🌷

Kayıtlı Üye
rank
Halbuki heo abartıyorlar

Amin kuzum amin
İnsan bı kere olumsuz bişey yaşayınca hep öyle olacak zannediyor🙄🙄rabbim hiç bı anneye evlat acısını yaşatmasın inşallah 🥺🥺🤲Allah bütün hamilelerin yar ve yardımcısi olsun ❤️

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
İnsan bı kere olumsuz bişey yaşayınca hep öyle olacak zannediyor🙄🙄rabbim hiç bı anneye evlat acısını yaşatmasın inşallah 🥺🥺🤲Allah bütün hamilelerin yar ve yardımcısi olsun ❤️
Aynen öyle kuzum amin amin amin inşallah canım benim
O gün ki

Aynen öyle kuzum amin amin amin inşallah canım benim
O gün ki
O günkü korkuyu hiç unutmayacağım kuzum normal doğumda neyse eteğe bağlıydım birdenbire makinede bir değişiklik oldu böyle bir sesler geldi falan bir baktım doktor başıma toplandı diyorum ebeler hemşireler sonra acil acil sezaryen dedi doktor bağırarak çabuk çabuk hemen dedi böyle üstümü çıkardılar falan düşün yani ben bile üstümü çıkartmadım temizlikçiler bile geldiler üstümü çıkarmaya resmen yani o kadar çok acele ettiler ki ben korktum yani ağladım ne oluyor falan böyle çok kötüydü

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Kıyamam kuzum benim ki kilodan da 🤣 senin ki neden acaba
Fitik var kuzum bende

Amin birtanem amim

Amin birtanem amin

Tüm sayfalar yüklendi.