Sorum var Kızlar ☹️

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Beyza🌸🌸 tarafından oluşturulan Kızlar ☹️ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,154 kez görüntülenmiş, 265 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar ☹️
Konbuyu başlatan Beyza🌸🌸
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

Alyaa🌷🌷

Kayıtlı Üye
rank
Aynen öyle kuzum amin amin amin inşallah canım benim
O gün ki
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

O günkü korkuyu hiç unutmayacağım kuzum normal doğumda neyse eteğe bağlıydım birdenbire makinede bir değişiklik oldu böyle bir sesler geldi falan bir baktım doktor başıma toplandı diyorum ebeler hemşireler sonra acil acil sezaryen dedi doktor bağırarak çabuk çabuk hemen dedi böyle üstümü çıkardılar falan düşün yani ben bile üstümü çıkartmadım temizlikçiler bile geldiler üstümü çıkarmaya resmen yani o kadar çok acele ettiler ki ben korktum yani ağladım ne oluyor falan böyle çok kötüydü
Kız aynı şeyleri yaşamışız bende doğumhane de tekli odada uzanmistim hava veriyolardi bana bide suni sancı serumu bağlıydı birdenbire hemşire geldi nst deki kagiti çıkardı koştu doktorun yanına doktorlar apar topar yanıma geldi acil ameliyat a alacaz dediler ben ağlamaya başladım eşimi çağırın kapıda bekliyor zaten yok yok biz onunla konuştuk eczaneler kapanmadan gerekli eşyaları almaya gitti dediler sonra bana kızdılar niye ağlıyorsun diye bende bişey var bana soylemiyosunuz diyorum herşey normalken neden bı anda buna karar verildi diyorum doktor da diyo önceki doğumun sıkıntılı diye risk almayalım diye yoksa gece yarısına kadar da olsa seni normal doğurturdum dedi🥰çok şükür çok ilgilendiler bebegi çıkardığımız gibi sana gösterecegiz diye söz de verdi🥰SAolsunlar ama korkudan tansiyonum hiç dusmuyordu neyseki geçti Rabbime bin kere şükür 🤲

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
çocuk dan dolayi mi canim gidemiyorsun
Aynen kuzum lazere zor gidiyorum vallha

Babada cok fazla durmuyor beni ariyor

Bu sefer gidisimde onuda göturcem lazere gecem gittigimde esimi çıldırmış büyük cisini yapmış delirmis benimki🤣🤣🤣

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kız aynı şeyleri yaşamışız bende doğumhane de tekli odada uzanmistim hava veriyolardi bana bide suni sancı serumu bağlıydı birdenbire hemşire geldi nst deki kagiti çıkardı koştu doktorun yanına doktorlar apar topar yanıma geldi acil ameliyat a alacaz dediler ben ağlamaya başladım eşimi çağırın kapıda bekliyor zaten yok yok biz onunla konuştuk eczaneler kapanmadan gerekli eşyaları almaya gitti dediler sonra bana kızdılar niye ağlıyorsun diye bende bişey var bana soylemiyosunuz diyorum herşey normalken neden bı anda buna karar verildi diyorum doktor da diyo önceki doğumun sıkıntılı diye risk almayalım diye yoksa gece yarısına kadar da olsa seni normal doğurturdum dedi🥰çok şükür çok ilgilendiler bebegi çıkardığımız gibi sana gösterecegiz diye söz de verdi🥰SAolsunlar ama korkudan tansiyonum hiç dusmuyordu neyseki geçti Rabbime bin kere şükür 🤲
Yaa aynı şeyleri yaşamısiz kuzum ya vallahi çok zordu dimi

Zümree 👸

Kayıtlı Üye
rank

Bu sefer gidisimde onuda göturcem lazere gecem gittigimde esimi çıldırmış büyük cisini yapmış delirmis benimki🤣🤣🤣
A sen lazare mi gidiyon çok iyi yapıyorsun
Bişi olmaz anlasınlar bizi

Bende bazen oğlumun altını açtığımda burnumu kapatıyorum eşim diyor ki bunda ne var dedim sen hergün büyük cişi temizle bakiyim😁

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank

Bende bazen oğlumun altını açtığımda burnumu kapatıyorum eşim diyor ki bunda ne var dedim sen hergün büyük cişi temizle bakiyim😁
Aynen kuzum basladik bakalim

Sorma ay benimki çıldırmış o gün 🤣🤣🤣

Tüm sayfalar yüklendi.