N
Nurhanım
Guest
İnşallah sabah kavuşursun canım bebeğine yoluna girer hersey evin yolunu tutarsınız inşallah güçlü Annesin sen şu an yaşadıklarını o kadar pozitif anlatıyorsun ki başkasına cesaret oluyorsundurYani kuzum . Ameliyatta başıma bir takım talihsiz olaylar geldi örneğin doktorlar ne yaparsa yapsın tansiyonun asla çıkmadı yada nabzım yükselmedi ondan sonra kaç tane mide iğnesi vurdularsa yani 5 tane vurdular ona rağmen sürekli istifra ettim o yüzden rahim ve uterusu yerleştiremediler . Uterus sabit dursun diye iğne yaptılar o bile bana mısın demedi bünyem de en son doktor nolur azıcık dişini sık kusmamak için uğraş ki canın yanmasın dedi o an zaten kendimi çok sıktım yerleştiler ama ömrümden ömür gitti resmen kusmamak için direnince baygınlık geçirevek gibi oldum sonrası yok bende sanırm 2 3 saniyeliğine bayıldım . Bu benim başıma detaylı usg de de geldi o zaman da bayılmıştım . Doktor annesi bak kızın ameliyat birti dedi bir baktım prensesim yanımda göğüüsmü emmeye çalışıyor tabi oksijenden dolayı ememedi 11:38 den beri ilk kez saat 20:04 de gördüm düşün