Kizlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik Öncesi kategorisinde Rukiye27 tarafından oluşturulan Kizlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 205 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik Öncesi
Konu Başlığı Kizlar
Konbuyu başlatan Rukiye27
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Rukiye27

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Mrb canlar nasılsınız şimdi sıze bır soru soracağım kaç çocuk düşünüyorsunuz bu hayatta benım iki tane var yeter li diye düşünüyorum haksız mıyım

Gebi Gebelik Asistanı

Moderator
Mod
rank
Merhaba! Nasılsınız sorunuza iyiyim diyerek başlayayım, teşekkürler. 😊

Kaç çocuk düşündüğünüz tamamen kişisel bir tercih. 2 çocuk size yetiyorsa ve mutluysanız, kesinlikle haklısınız. Herkesin maddi durumu, yaşam tarzı ve kişisel tercihleri farklı olduğu için bu konuda tek bir doğru yok. Önemli olan sizin ve eşinizin bu konuda hemfikir olması ve çocuklarınıza mutlu bir yuva sunabilmeniz. 😊

Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Mrb canlar nasılsınız şimdi sıze bır soru soracağım kaç çocuk düşünüyorsunuz bu hayatta benım iki tane var yeter li diye düşünüyorum haksız mıyım
İyiyim şükür kuzum , sen nasılsın ne var ne upk , valla bana 2 çocuk yeter eşim bazen 10 yıl sonra 3. De yaparız diyor ama yok yani ben bu ili miniğe zor katlanıyorum bazen 😂😂3. Olursa sanırım tımaraneden çıkamam ama şuan eşimle ortak fikrimiz 2. Çocuk yeterli Rabbim onlara can sağlığı versin isteyen annelere de bebek nasip etsin inşallah 🙏

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
yiyim şükür kuzum , sen nasılsın ne var ne upk , valla bana 2 çocuk yeter eşim bazen 10 yıl sonra 3. De yaparız diyor ama yok yani ben bu ili miniğe zor katlanıyorum bazen 😂😂3. Olursa sanırım tımaraneden çıkamam ama şuan eşimle ortak fikrimiz 2. Çocuk yeterli Rabbim onlara can sağlığı versin isteyen annelere de bebek nasip etsin inşallah 🙏
Allah'ım iyilik versın cnm bend e iyiyim he valla ıkı tanesi benı de delı edecek eşimde aybı şekilde tmm dıyor ama erkeğe bakarsan onlar hep ister ben istemiyorum ama 😀🤣 amın inşallah cnm ya benım kimisi çok çocuk ıyıdır dıyır da ben inanmıyorum açıkçası bunları okutup adam edersem ne mutlu bana

ALEYNA TAŞ

Kayıtlı Üye
rank
Bence şu devirde bir çocuk en ideali en fazla 2 çocuk gerisi çok fazla benim fikrim benimde 2 çocuklu son günlerim bakalım 3 çocukla nasıl baş edeceğim🥴🥴🥴

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Bence şu devirde bir çocuk en ideali en fazla 2 çocuk gerisi çok fazla benim fikrim benimde 2 çocuklu son günlerim bakalım 3 çocukla nasıl baş edeceğim🥴🥴🥴
Allah yardımcın olsun cnm valla işte keşke bize de sorsalar da yok yanı 😑😐 bana da iki çocuk yeterli

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Eski şartlarda ne kadar çocuk o kadar kolaylık ama artık zor ya 2 yeterlidir ben çok isterdim 2 kızım 2 oğlum olsun derdim ama ÇOCUKKEN 🤣🤣🤣🤣 eşimin bekara boşanmak kolaydır der hep benimki de o hesap işte 😅

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Allah'ım iyilik versın cnm bend e iyiyim he valla ıkı tanesi benı de delı edecek eşimde aybı şekilde tmm dıyor ama erkeğe bakarsan onlar hep ister ben istemiyorum ama 😀🤣 amın inşallah cnm ya benım kimisi çok çocuk ıyıdır dıyır da ben inanmıyorum açıkçası bunları okutup adam edersem ne mutlu bana
Ya maddiyat varsa olur ama maddiyat bir yerde tıkıyor elini kolunu, bu miniklere bir büyütüp ihtiyaçlarını karşılayalım da sonrası sonra

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Eski şartlarda ne kadar çocuk o kadar kolaylık ama artık zor ya 2 yeterlidir ben çok isterdim 2 kızım 2 oğlum olsun derdim ama ÇOCUKKEN 🤣🤣🤣🤣 eşimin bekara boşanmak kolaydır der hep benimki de o hesap işte 😅
Doğru gerçekten ama şu şartlara rağmen çocuk yapan çok insan var ama benım şuanlık hedefım farklı rabb'im olmayana vermesım 😃😀😁
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ya maddiyat varsa olur ama maddiyat bir yerde tıkıyor elini kolunu, bu miniklere bir büyütüp ihtiyaçlarını karşılayalım da sonrası sonra
Doğru dur cnm ama işte maddiyatta olsa insan yoruluyor şimdi kı ler dünya ya bedel 😁😅

廾azalᏝ

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Doğru gerçekten ama şu şartlara rağmen çocuk yapan çok insan var ama benım şuanlık hedefım farklı rabb'im olmayana vermesım 😃😀😁
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Doğru dur cnm ama işte maddiyatta olsa insan yoruluyor şimdi kı ler dünya ya bedel 😁😅
Valla ben sürekli güçlü durmaya çalışmaktan çok yoruldum tek istediğim kızımı sağ salim kimseye muhtaç etmeden büyütebilmek, hiç tekrar savunmasız bir canlının koruyuculuğunu yapmaya takatim kalmadı 😬 herkesin hayatı farklı işte desteğin varsa az da kafaya takmayan biriysen 10da yaparsın 😅

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Valla ben sürekli güçlü durmaya çalışmaktan çok yoruldum tek istediğim kızımı sağ salim kimseye muhtaç etmeden büyütebilmek, hiç tekrar savunmasız bir canlının koruyuculuğunu yapmaya takatim kalmadı 😬 herkesin hayatı farklı işte desteğin varsa az da kafaya takmayan biriysen 10da yaparsın 😅
Valla benımde yardımcım yok esım de hıc öyle değil onun ıcın böyle devam 😅 delirmeden çıkmak bu işten

Tüm sayfalar yüklendi.