Sorum var Kizlarr bu ne sesizlik🤨

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ulduz.kiz anesi👶❤ tarafından oluşturulan Kizlarr bu ne sesizlik🤨 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,542 kez görüntülenmiş, 82 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kizlarr bu ne sesizlik🤨
Konbuyu başlatan Ulduz.kiz anesi👶❤
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Ayy pardon bu dönemin cunavarları diyecektim 🤣🤣
Valla ya hiçbiriyle başedilmiyor. Annemgil anlatıyor da önceden kundak yapılıyormuş kendileri uyandırmadan bebek uyanmıyormuş 😂 dedim benimkine kundak yapta gör kendini nasıl yırtıyor 😂

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 20. Haftasındasınız.
Bebeğimiz yaklaşık muz büyüklüğünde.
Bebeğimiz yutmaya ve sindirim sistemi mekonyum üretmeye başlar. Gebeliğin yarısı bitti. uterus göbek hizasına geldi. demir ve diğer minerallere daha çok
ihtiyacınız var.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 25 cm ağırlıgı 320 gr :)
(bu haftaya kadar bebek boyu baş popo arası ölçülür. bu haftadan sonra baş topuk arası
ölçülür.)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Valla ya hiçbiriyle başedilmiyor. Annemgil anlatıyor da önceden kundak yapılıyormuş kendileri uyandırmadan bebek uyanmıyormuş 😂 dedim benimkine kundak yapta gör kendini nasıl yırtıyor 😂
Annelerin dönemi değil de 4 yıl önce arkadaşımın bebeği uyuyor uyanıyor annesi doyuruyor gazını alıyor koyuyordu koltuğun üzerine biblo gibi duruyordu. Bizim bebekler öyle mi kedi gibi sırtlari yere gelmeyecek.😊

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Annelerin dönemi değil de 4 yıl önce arkadaşımın bebeği uyuyor uyanıyor annesi doyuruyor gazını alıyor koyuyordu koltuğun üzerine biblo gibi duruyordu. Bizim bebekler öyle mi kedi gibi sırtlari yere gelmeyecek.😊
Ah keşke bizimkilerde öyle olsa benimkini al doyur gazını al sustur yatır tekrar sustur tekrar yatır böyle kısır döngüye giriyoruz 😂

Bebeğimiz yutmaya ve sindirim sistemi mekonyum üretmeye başlar. Gebeliğin yarısı bitti. uterus göbek hizasına geldi. demir ve diğer minerallere daha çok
ihtiyacınız var.
(bu haftaya kadar bebek boyu baş popo arası ölçülür. bu haftadan sonra baş topuk arası
ölçülür.)

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Ah canım benim bizde geçtik o dönemlerden. Kızım 15 aylık ve yürüyor şimdi ki hali çok çok zor oluyor 😐🤣
Ay yürümesini, sürünmesini düşünemiyorum bile. Evde kırılıp dökülecek her şeyi kaldıracağım bomboş yapacağım odaları 😂 yada odanın bi tarafına çit veya dikenli tel çekmeyi düşünüyorum 😂😂😂

ihtiyacınız var.
ölçülür.)
Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar