Sorum var Kızlarr galiba kandırıldım 🤣🤣🤣

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ebuşşş tarafından oluşturulan Kızlarr galiba kandırıldım 🤣🤣🤣 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,044 kez görüntülenmiş, 52 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlarr galiba kandırıldım 🤣🤣🤣
Konbuyu başlatan Ebuşşş
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mariya🌼

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Benimde canım kandırılmak çekti bende ordan alacam 😂😂😂😂
Valla girip yorum yazacaktim almayın insanlari kandırıp eksik mal gönderiyorlar diye de işte sonradan belki hata yapmış olabilirler diye ekmek paralarını düşünüp yazamadım 😂😂lanet olsun içim el vermedi

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Valla girip yorum yazacaktim almayın insanlari kandırıp eksik mal gönderiyorlar diye de işte sonradan belki hata yapmış olabilirler diye ekmek paralarını düşünüp yazamadım 😂😂lanet olsun içim el vermedi
Ne güzel işte kız sürpriz oluyor. Fotoğrafla alakasız hiç bilmediğin bişey geliyor eline 😂😂😂

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Orası öyle ama ne bileyim yazık insanlara 🥺
Haberlerde hep Instagram dolandırıcılığı çıkıyor maalesef. Bilinçlenmemiz ve ordan alışveriş yapmamamız gerek. Birine güzel gönderdiklerini şeyi diğer kişiye güzel göndermeyebilirler. Bu sosyal medyadaki tüm ticaret sayfaları için geçerli. Eğer birşey alınacaksa alışveriş siteleri var oralar daha güvenli bu konuda

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Haberlerde hep Instagram dolandırıcılığı çıkıyor maalesef. Bilinçlenmemiz ve ordan alışveriş yapmamamız gerek. Birine güzel gönderdiklerini şeyi diğer kişiye güzel göndermeyebilirler. Bu sosyal medyadaki tüm ticaret sayfaları için geçerli. Eğer birşey alınacaksa alışveriş siteleri var oralar daha güvenli bu konuda
Aynen öyle kuzum

Tüm sayfalar yüklendi.