Kizlarrr

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Demet tarafından oluşturulan Kizlarrr başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,954 kez görüntülenmiş, 25 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kizlarrr
Konbuyu başlatan Demet
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Demet

Demet

Kayıtlı Üye
rank
Hiç merak etme zaman çabuk geçiyor daha dün gibi kusmaktan öldüğüm günler.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bende güçlü olmak istiyorum eskiden de adetim zor geçerdi ağlardım 😔kendimi modive ediyom ayakta durmaya calisiyom ama fenayım bu aralar hiç güçlü biri degilim

Bende güçlü olmak istiyorum eskiden de adetim zor geçerdi ağlardım 😔kendimi modive ediyom ayakta durmaya calisiyom ama fenayım bu aralar hiç güçlü biri degilim

Evlatlarim ❤️❤️

Kayıtlı Üye
rank
Hamileyim çok halsizim midem Bi tuhaf gücüm yok bisey yapamiyom ben niye böyle güçsüzüm ☹️😔🥺
Daha yenisin canisi 6 hafta normal böyle hissetmen. Bizlerde ayniydik baş ağrısı mide bulantısı. Halsizlik yorgunluk bunların hepsi vardı şahsen 21 haftadayim hayla midem bulanıyor ve yanar. O geçmedi. Giti. En az 15 haftaya kadar. Böyle hisedebilirsin ama gecicek canım bunlar tadı tuzu 🌺🤲❤️

Demet

Kayıtlı Üye
rank
Daha yenisin canisi 6 hafta normal böyle hissetmen. Bizlerde ayniydik baş ağrısı mide bulantısı. Halsizlik yorgunluk bunların hepsi vardı şahsen 21 haftadayim hayla midem bulanıyor ve yanar. O geçmedi. Giti. En az 15 haftaya kadar. Böyle hisedebilirsin ama gecicek canım bunlar tadı tuzu 🌺🤲❤️
İnsalah canim çok sagol geçiyor biliyorum ama. Ne bilim Bi tuhafım işte buraya yazıp sizinle dertleşmek fikirler almak istedim. Hepiniz iyiki varsınız

Gökçem💕

"minik kızım"
rank

Güçlü olmaya çalışma canım. Dinlen bol bol kafan toparlansın moralin yükselsin zaten güçlü hissedeceksin

Tüm sayfalar yüklendi.