Beşik bebek arabası falanda mı bu ayda yaptınız5 ve 6 ayda
Beşik bebek arabası falanda mı bu ayda yaptınız5 ve 6 ayda
Hee doğru ikinci olunca herşey daha hazır oluyor2. Olduğu için vardı araba beşiğide 1 ay kala aldım canm
Aynn vallaHee doğru ikinci olunca herşey daha hazır oluyor
Bilemedim ki canım sizin kararınız bazıları son bir ay kala yapıyorlar bende hepsini tamamlamadım daha yani yarısı kalmış bu tam kapanma olunca da bazı ihtiyaç lar yarım kaldı haliyle. Sizde bir ay sonra yapmaya başlarsınız eşlerimize kalsa doğuma gidene kadar erken zaten6. Aydayım eşim biraz daha bekle diyor ne yapsam bilemedim
Ayyy poposunu yerim ben onların zıbın ve ağız bezini bende bol bol almak istiyorum. Valla sürekli çıkıyor biseylerTemel ihtiyaç deyip geçme bitmiyor ki daha doğuncada neler çıkacak kim bilir bende bolca zıbın almayı düşünüyorum zaten ama büyür diyorlar ama bende diyorum bunların minnoş poposuna bez büyük geliyor ilk doğunca çıkıyor dışına hep
Aynen zıbın çok önemli oluyor bebeklerde mendilde çok önemli bence hepsi çok önemli aşırı hevesli olunca bugün ilk defa biberon temizleyici aldım çocuğuma nasıl sevindim anlatamamAyyy poposunu yerim ben onların zıbın ve ağız bezini bende bol bol almak istiyorum. Valla sürekli çıkıyor biseyler
Yaaa bende iki takım aldım yeni doğan ölüyorum sevincden herkeslere resim atıyorum görmemişin çocuğu olmuş diyecekler en sonundaAynen zıbın çok önemli oluyor bebeklerde mendilde çok önemli bence hepsi çok önemli aşırı hevesli olunca bugün ilk defa biberon temizleyici aldım çocuğuma nasıl sevindim anlatamam
Allah seni oluyu heyecan ya bnm ikinciydide her aldığımı anneme kız kardeşime gösteriyodumYaaa bende iki takım aldım yeni doğan ölüyorum sevincden herkeslere resim atıyorum görmemişin çocuğu olmuş diyecekler en sonunda
Ayyy napalim ya derlerse de desinler dimi amaAllah seni oluyu heyecan ya bnm ikinciydide her aldığımı anneme kız kardeşime gösteriyodum