🥰😘❤️ 💞💞💞♥️♥️
Asena.ase 👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑 Mod Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 12,020 Konum Çankırı 8 Mayıs 2023 #121 Mariya🌼' Alıntı: Genişletmek için tıkla ...
B Bedia demir Kayıtlı Üye Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 739 Konum Şanlıurfa 8 Mayıs 2023 #122 Hülya12' Alıntı: Kızlar Çok Hastayım Ben Boğazım Yanıyor Yutkunamıyorum Agrıyor Nasıl Geçer hemen Hastaneye Gitsem Birşey Yapılır Mı??? Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun canım
Hülya12' Alıntı: Kızlar Çok Hastayım Ben Boğazım Yanıyor Yutkunamıyorum Agrıyor Nasıl Geçer hemen Hastaneye Gitsem Birşey Yapılır Mı??? Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun canım
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,006 8 Mayıs 2023 #123 Zeynep41' Alıntı: Ya kıyamam hamile olunca iyileşme sürecide zor oluyor☹ Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun birtanem Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 8 Mayıs 2023 Bedia demir' Alıntı: Geçmiş olsun canım Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun canım benim
Zeynep41' Alıntı: Ya kıyamam hamile olunca iyileşme sürecide zor oluyor☹ Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun birtanem Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 8 Mayıs 2023 Bedia demir' Alıntı: Geçmiş olsun canım Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun canım benim
^^ ÖzLem 💜 ^^ 💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞 Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 6,568 Konum Malatya 8 Mayıs 2023 #124 Kayra'nın Annesi 👼🏼' Alıntı: Aile gibi oldum diye boşa demiypruz işte kan bağı yok ama hepimiz kardeş gibi olduk Genişletmek için tıkla ... Tabikii de canımsın aynenn de öyle
Kayra'nın Annesi 👼🏼' Alıntı: Aile gibi oldum diye boşa demiypruz işte kan bağı yok ama hepimiz kardeş gibi olduk Genişletmek için tıkla ... Tabikii de canımsın aynenn de öyle