Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Geçmiş olsun kuzum ya hastaneye gitsen sadece boş serum birde parol takarlar ekstra bir ilaç vermezler. Evde bir bardak sıcak suya yarım limon iki tatlı kaşığı bal koyup sıcak sıcak iç sabah akşam iyi gelir kuzum. Hemen dene daha fazla ilerlemesin
Geçmiş olsun hülyam salgın var sanırım geçen hafta bende öyleydim boğaz ağrısı kalmadı ama hafif böyle yutkunurken acıyor sadece ballı süt iç ne çok sıcak şeyler tüket ne de soğuk şeyler tüket canım gece uyurken yattıpjn yastığa çok dikkat et yastık ds düzelmesinde baya katkı sağlıyor.
Geçmiş olsun hülyam taylot iç canım yatağa gir terle terin sogumadan hemen o terle duşa gir duş al iyi gelir inşallah limonlu çay iç ferahlatır inşallah seni
Geçmiş olsun hülyam taylot iç canım yatağa gir terle terin sogumadan hemen o terle duşa gir duş al iyi gelir inşallah limonlu çay iç ferahlatır inşallah seni
Çok geçmiş olsun canım hamilesin diye bişey yapacaklarını zannetmiyorum evde ballı zencefilli limonlu bı karışım yap iç o bana iyi gelmişti inşallah şifa olur