Kizlarrrrr

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ecemmm tarafından oluşturulan Kizlarrrrr başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,292 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kizlarrrrr
Konbuyu başlatan Ecemmm
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nesliesen

Ecemmm

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar insta hesapları takip edek orada da grup yapak olmaz mı hem daha iyi tanırız birbirimizi veee 14 şubat geliyooo beklentileriniz neler romantik mi eşleriniz

Kızlar insta hesapları takip edek orada da grup yapak olmaz mı hem daha iyi tanırız birbirimizi veee 14 şubat geliyooo beklentileriniz neler romantik mi eşleriniz
Kullanıcı ismin ne canım insta da .eşim odun gibi bişey beklemiyorum 😂😂😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

İlk evlendigimizde bikackez çiçek aldı ilk ve sonmus 😂😂bilseydim çerçeve yapar asardim hatıra olarak

Heyatim

Kayıtlı Üye
rank
Hic bi wey beklemiyorum cunki yanimda deyil😏😏gerci olsada hecne almazdi amma yenede bi bahanemiz var😀😀
Kızlar insta hesapları takip edek orada da grup yapak olmaz mı hem daha iyi tanırız birbirimizi veee 14 şubat geliyooo beklentileriniz neler romantik mi

Ecemmm

Kayıtlı Üye
rank
Kullanıcı ismin ne canım insta da .eşim odun gibi bişey beklemiyorum 😂😂😂

İlk evlendigimizde bikackez çiçek aldı ilk ve sonmus 😂😂bilseydim çerçeve yapar asardim hatıra olarak
Benimkininde bi farkı yok🤣
_sefika_kf takip ettiklerim fazla fake sunabilirsiniz ama değil şuan bi cekilisteyim o yüzden o kadar takipleselimde dm den uygulamadan geldim diye msj atalım yoksa nereden bileceğiz

_sefika_kf takip ettiklerim fazla fake sunabilirsiniz ama değil şuan bi cekilisteyim o yüzden o kadar takipleselimde dm den uygulamadan geldim diye msj atalım yoksa nereden bileceğiz
Müsait olunca girebiliyoruz buraya oraya giremesek bile en azından bildirim gelir oradan takip ederiz

Müsait olunca girebiliyoruz buraya oraya giremesek bile en azından bildirim gelir oradan takip ederiz
Bana biraz feyk gibi geldi takip sayın yüksek olabilir ama takipçi çok az bilemedim🤔

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Benim hesabım aksamgnesi okur sayfam var 🥰 biz böyle günleri kutlamıyoruz canım jer gün monoton ama bu günde çiçek paylaşan insanlar komik geliyor. İçinden geldiğinde al yap evlilik yıldönümü doğum günü yeterli bence

Tüm sayfalar yüklendi.