Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kızlar insta hesapları takip edek orada da grup yapak olmaz mı hem daha iyi tanırız birbirimizi veee 14 şubat geliyooo beklentileriniz neler romantik mi eşleriniz
Kızlar insta hesapları takip edek orada da grup yapak olmaz mı hem daha iyi tanırız birbirimizi veee 14 şubat geliyooo beklentileriniz neler romantik mi eşleriniz
Kızlar insta hesapları takip edek orada da grup yapak olmaz mı hem daha iyi tanırız birbirimizi veee 14 şubat geliyooo beklentileriniz neler romantik mi
Benimkininde bi farkı yok
_sefika_kf takip ettiklerim fazla fake sunabilirsiniz ama değil şuan bi cekilisteyim o yüzden o kadar takipleselimde dm den uygulamadan geldim diye msj atalım yoksa nereden bileceğiz
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
_sefika_kf takip ettiklerim fazla fake sunabilirsiniz ama değil şuan bi cekilisteyim o yüzden o kadar takipleselimde dm den uygulamadan geldim diye msj atalım yoksa nereden bileceğiz
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Müsait olunca girebiliyoruz buraya oraya giremesek bile en azından bildirim gelir oradan takip ederiz
Benim hesabım aksamgnesi okur sayfam var biz böyle günleri kutlamıyoruz canım jer gün monoton ama bu günde çiçek paylaşan insanlar komik geliyor. İçinden geldiğinde al yap evlilik yıldönümü doğum günü yeterli bence