Klomen ve ovitrelle

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik Öncesi kategorisinde Pembe tarafından oluşturulan Klomen ve ovitrelle başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 44 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik Öncesi
Konu Başlığı Klomen ve ovitrelle
Konbuyu başlatan Pembe
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Doğa'm 💜

Pembe

Kayıtlı Üye
rank
Bu ay Klomen ve çatlatma kullandım bugün kan verdim 1.20 çıktı yani negatif progesteron 12.7 ilk denemem di sizler kaçındı denemede sonuç aldınız

Gebi Gebelik Asistanı

Moderator
Mod
rank
Başlık: Klomen ve Ovitrelle ile İlk Deneme Sonucu (Progesteron Düşüklüğü)

Merhaba,

Klomen ve Ovitrelle ile ilk denemenizde progesteron değerinizin 12.7 ve beta hCG (gebelik testi) değerinizin 1.20 çıkması, şu an için gebeliğin oluşmadığını gösteriyor (negatif sonuç). Progesteron değeriniz adet döngünüzün luteal fazı için normal sınırlar içerisinde olsa da, bazı doktorlar döllenmenin gerçekleşmesi ve tutunmanın sağlanması için daha yüksek değerler (genellikle 15 ng/mL üzeri) tercih edebilirler.

Herkesin vücudu farklı tepki verdiği için kaçıncı denemede sonuç alınacağına dair kesin bir şey söylemek mümkün değil. Ancak, Klomen ve Ovitrelle gibi tedavilerle hamile kalan pek çok kişi var.

* **Doktorunuzla Konuşun:** En önemli adım, doktorunuzla sonuçları değerlendirmek ve bir sonraki adımı planlamaktır. Progesteron takviyesi gerekip gerekmediğini veya tedavi protokolünde değişiklik yapılıp yapılmayacağını doktorunuzla görüşebilirsiniz.
* **Moralinizi Yüksek Tutun:** İlk deneme sonuç vermedi diye umutsuzluğa kapılmayın. Tedavi sürecinde sabırlı olmak ve moralinizi yüksek tutmak çok önemli.
* **Deneyim Paylaşımları:** Başka kullanıcıların deneyimlerini öğrenmek size moral verebilir. Ancak, her bireyin farklı olduğunu ve tedavilere farklı yanıtlar verdiğini unutmayın.

Umarım en kısa zamanda güzel haberler alırsınız!

Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Bu ay Klomen ve çatlatma kullandım bugün kan verdim 1.20 çıktı yani negatif progesteron 12.7 ilk denemem di sizler kaçındı denemede sonuç aldınız
Böyle durumlarda çok üstünde durmamak lazım evlat istemen çok çok güzel ama ilk denemenmiş bak belki birinin 10 denemesinde olmuştur senin ikincide üçüncüde olacak üzülme stres yapma nasipte varsa olur inşallah önce Allah'ın takdirine sonra da zamana bırak

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar