Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende de aynı sıkıntı var hemen sinirden ağlıyorum ama daha da sinirleniyor kendini acındırıyorsun ağlayarak üste çıkıyorsun diyor bana bazen ne yaparsan yap olmuyor işte insan kapana kısılmış hissediyor seni çok iyi anlıyorum
Bende de aynı sıkıntı var hemen sinirden ağlıyorum ama daha da sinirleniyor kendini acındırıyorsun ağlayarak üste çıkıyorsun diyor bana bazen ne yaparsan yap olmuyor işte insan kapana kısılmış hissediyor seni çok iyi anlıyorum
Of o daha kötü ya benim adam öyle düşünemez kendi ablası da biz gibi aynı ağlamaktan konuşamıyor onu bildiğinden ama tabii aklından geçiyor mudur bilemem
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Bazen keşke evlenmeseydim diyorum baba evinde meğer ne rahatmışım ne mutluymuşum diyorum kızıma bakıp bu düşüncem yüzünden vicdan azabı çeksem de gerçek bu
Öyle yapıyorum artık canımı çok sıkıyor bu salak saçma halleri
Saçma ki ne saçma daha birkaç ay önce dayısına gülüyordu saçma sapan küsüyor diye şimdi de kendi yapıyor
Amaan valla artık günaydını da kendine kalsın hoşgeldini de kendi kendine sarılsın uyusun uğraşamayacam
Evet gerçekten öyle ama şuna üzülüyorum kendini haklı çıkarmaya çalışıyor ben kendimden şüphe ettim acaba hatam mı oldu eve geldim gayet normaldi sonradan demek ki düşündü düşündü bunu buldu beni bırakıp dolmuşa binmeyecektin dedi gel de çıldırma
Evet normalde gelirdi konuşurdu ben çok sinirlendiğimde konuşamıyorum ağlamaya başlıyorum tutamıyorum kendimi hemen pişman olurdu o gün ağlamaktan migrenim tuttu ha ben ha duvar
Kendi anaları değerli biz değil onlara göre tabi biz kendi çocuklarının anasıyız umurlarında mı sanmıyorum yemin ediyorum ev üstüme geliyor çıkıp gidesim var daha da dönmem o da çok çok iyi biliyor ama gidemiyorum elim kolum bağlı
Of o daha kötü ya benim adam öyle düşünemez kendi ablası da biz gibi aynı ağlamaktan konuşamıyor onu bildiğinden ama tabii aklından geçiyor mudur bilemem
Bazen keşke evlenmeseydim diyorum baba evinde meğer ne rahatmışım ne mutluymuşum diyorum kızıma bakıp bu düşüncem yüzünden vicdan azabı çeksem de gerçek bu
Ah Asenam o kadar haklısın ki . Bende eşime paşa değeri verdim şimdi ben değersiz oldum , adam takmıyor bile o kadar bunaldım ki son olanlar da olunca aklımı kaçıracak gibiyim artık
Artık kendim den başka kimseyle konuşmuyorum, eşimi artık görmezden geliyorum sanki hiç yokmuş gibi . Canım çok yanıyor çok yoruldum artık
Bazen yurtdışındakilerin evliliklerini görüyorum kadın çalışmasa bile bulaşığı çamaşırı çöp atmayı çocukları da dahil edip iş bölümü yapıyorlar mesela benim erkek kardeşim daha bir kere bulaşık yıkamamıştır.Hayat ortaklığı resmen.Hepsi olmasa da büyük bölümü.Bizde de hizmetçilik kadın evde otursun, adam çalışsın zaten haftada bir gün izin.Onda da adam ben yorgunum der yatar.Millet eyalet eyalet geziyor.Biz mahalledeki parka termosa çay koyup zor gidiyoruz.
Bazen ben de öyle düşünüyorum tek başıma olsam çalışıyorum da annemin evinde kira yok fatura yok çocuğumda olmasaydı fink atardım ama olmuyor aklın kalıyor.Küçüklükten kodlanıyor biz de hep eşim olsun çocuklarım olsun diye
Bazen yurtdışındakilerin evliliklerini görüyorum kadın çalışmasa bile bulaşığı çamaşırı çöp atmayı çocukları da dahil edip iş bölümü yapıyorlar mesela benim erkek kardeşim daha bir kere bulaşık yıkamamıştır.Hayat ortaklığı resmen.Hepsi olmasa da büyük bölümü.Bizde de hizmetçilik kadın evde otursun, adam çalışsın zaten haftada bir gün izin.Onda da adam ben yorgunum der yatar.Millet eyalet eyalet geziyor.Biz mahalledeki parka termosa çay koyup zor gidiyoruz.
Bazen ben de öyle düşünüyorum tek başıma olsam çalışıyorum da annemin evinde kira yok fatura yok çocuğumda olmasaydı fink atardım ama olmuyor aklın kalıyor.Küçüklükten kodlanıyor biz de hep eşim olsun çocuklarım olsun diye
Evet kızımın uyuması bile onu özlememe yetiyor uzak olduğumu düşünemiyorum bile Allah korusun ve haklısın daha bebekken elimize oyuncak bebekler tutuşturuluyor bak anne oldun diye veya abla oldun annesi sayılırsın maalesef ileri görüşlülük eskilerde sıfır