Sorum var Kocam benimle konuşmuyor bunaldım

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Doğa'm 💜 tarafından oluşturulan Kocam benimle konuşmuyor bunaldım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,189 kez görüntülenmiş, 101 yorum ve 8 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kocam benimle konuşmuyor bunaldım
Konbuyu başlatan Doğa'm 💜
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ^^ ÖzLem 💜 ^^

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
rank
Amin 😔

Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Evet kızımın uyuması bile onu özlememe yetiyor uzak olduğumu düşünemiyorum bile Allah korusun ve haklısın daha bebekken elimize oyuncak bebekler tutuşturuluyor bak anne oldun diye veya abla oldun annesi sayılırsın maalesef ileri görüşlülük eskilerde sıfır
Aynen öyle bazen emmeye uyanıyor gece onda bile seviniyor insan 🥰 bakmalara doyulmuyor evlat çok başka bir şeymiş.Ama ben kararlıyım kızımı kendim gibi büyütmeyeceğim onun da içinde biraz varsa inşallah bağımsız güçlü bir kadın olur da kimseye eyvallahı olmaz 🤲 ben gibi bir adamın peşinde azcık ilgi alaka görmek için bekleyip durmaz.Şu tekmeyi basıp yoluna devam eden kadınlara çok özeniyorum

azram cankizim

Kayıtlı Üye
rank
Aynen öyle bazen emmeye uyanıyor gece onda bile seviniyor insan 🥰 bakmalara doyulmuyor evlat çok başka bir şeymiş.Ama ben kararlıyım kızımı kendim gibi büyütmeyeceğim onun da içinde biraz varsa inşallah bağımsız güçlü bir kadın olur da kimseye eyvallahı olmaz 🤲 ben gibi bir adamın peşinde azcık ilgi alaka görmek için bekleyip durmaz.Şu tekmeyi basıp yoluna devam eden kadınlara çok özeniyorum
Duygularımı tercüman etmişsin 👍

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Ne güzel demişsin inşaAllah kızlarımız böyle sıkıntılar yaşamak zorunda kalmazlar annemi düşünüyorum yaşadıklarımı öğrense ne hisseder çok iyi biliyorum vallahi perişan olur ayağı çıplak gelir yanıma 😔

Topunu Allah bildiği yapsın hangine iyilik yaranır ki herşeyle uğraşırsın ne yaptın ki olur boşver takma kafana bak bebeginle keyfine 🥀
Aynen ben de artık öyle yapıyorum toparlanırsa iyi ama yoksa da yok iş artık nereye kadar giderse gitsin

azram cankizim

Kayıtlı Üye
rank
Ne güzel demişsin inşaAllah kızlarımız böyle sıkıntılar yaşamak zorunda kalmazlar annemi düşünüyorum yaşadıklarımı öğrense ne hisseder çok iyi biliyorum vallahi perişan olur ayağı çıplak gelir yanıma 😔

Aynen ben de artık öyle yapıyorum toparlanırsa iyi ama yoksa da yok iş artık nereye kadar giderse gitsin
Bazen annelerinin kaderi kızlarını. Çeyizi oluyor malesef 😢

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
rank
Allah annelerimize uzun ömürler versin başımızdan eksik etmesin inşallah 🤲 Ben de annem olmasa kafayı yerdim

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
İyi geceler kızlar o kadar bunaldım ki konuşacak kimsem yok geçtiğimiz çarşamba kızımın kontrolü vardı çıkışta da eşimle caddeye gittik biraz uzun sürdü hem acıktık hem de epey yürüdük ki zaten ben çok çabuk yoruluyorum eve döneceğimiz zaman eşim bir şeye sinirlendi benle alakası yok bana patladı aldı kızımı önden yürüdü hızlı hızlı gitti arada dönüp bakıyor ama ona yetişmem imkansız o da biliyor beklemeden devam ediyordu neyse ben saf saf acaba durağa mu gidiyor diye sahibinin peşinden giden köpekler gibi yürüyordum derken o yorgunluk ve açlığın verdiği göz kararmasıyla yere yığıldım hemen kalktım yerden üstümü çırpa çırpa giderken yardıma gelenler bile oldu ama benim adam habersizce yürüyor hala sonra karşı yolda kalıyor durak beyfendi bekledi sağolsun ben nefes nefese topallayarak ona yetiştim ama yine topukladı o kadar sinir oldum ki durakta azıcık nefeslenip gideyim bari belki vicdana da gelir derken normalde beklesen gelmeyen o dolmuş geldi ben de mesaj attım ben biniyorum diye o kadar ani oldu ki meğer o da birkaç metre ötede beni bekliyormuş ben dolmuştayken aradı açamadım adama durmasını söylüyordum adam burda olmaz deyip durmadı sonra ben aradım kaç defa açmadı birkaç kez meşgule attı sonra aramadım artık vazgeçtim indiğim yer o kadar tersti ki kızım için olsun deyip düştüm yine yola nerdee ben mi yetişecem yolda taksi vardı adama boş mu dedim gel abla dedi halimi düşünün adam su ikram etti neyse binanın önünde indim ters konuşur diye aramaya cesaret edemiyorum ben çok kinci biriyim huzursuzluk düşer diye de aramak istemedim binanın önünde saf saf bekledim ki belki gelir ben kızı o arabayı çıkarır hani yardım edecem ya neyse kendi aradı nerde kaldın dedi ben şok içindeyim çoktan eve gelmiş meğer eve çıktım kızıma sarıldım ağladım güldü bakın BENİMLE GÜLÜMSEYEREK KONUŞTU hiçbir sorun yok yani noldu dedi ben kırgın bir halde peşinden koştururken düştüm dedim üstümü değiştirmeye giderken peşimden haydaa bunun da sorumlusu biz olduk dedi neyse zaten çok uzun oldu velhasıl o gün gülümseyerek ne olduğunu soran adam hala benimle konuşmuyor çok canımı yakıyor size anlattığım bu olayı ona anlatmama fırsat vermiyor bir şekilde yine beni paramparça ediyor gururumdan ben de konuşmak istemiyorum ama can atıyorum artık bi gülsün neşemiz yerine gelsin diye ama yok sarılıyorum uzak dur diyor nasılsın diyorum cevap yok günaydın cevap yok hoşgeldin yine cevap yok yok yok ben mi hatalıyım sizce lütfen olaya tarafsız bakın kimseye anlatamıyorum çok sıkıntıdayım ne yapsam nasıl bir adım atsam bilmiyorum bir tarafım al kızını git diyor ama annem babam kahrolur severek evlendim bir de
sen neden konuşmaya çalisiyosunki sus sen susunca o kendi seninle konuşur bugun olmadi 3 gun olmadi 5 gun sonra sen konuştukca o alişir ve bundan sonra suçluyken bile konuşmaz seninle

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar