Inşallah bacım devlet ya bekletmez inşallah İnşAllah
M Mamı Sibel Kayıtlı Üye Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 2,924 30 Kasım 2021 #91 3 adam 1 madam (sinem)❤' Alıntı: Inşallah bacım devlet ya bekletmez inşallah Genişletmek için tıkla ... İnşAllah
3 adam 1 madam (sinem)❤' Alıntı: Inşallah bacım devlet ya bekletmez inşallah Genişletmek için tıkla ... İnşAllah
Ö Özlem333 Kayıtlı Üye Katılım 24 Eylül 2021 Mesajlar 61 30 Kasım 2021 #92 Mamı Sibel' Alıntı: Cnm Saglıkla alasın kucagına inşallah kuzum Genişletmek için tıkla ... Tşk amin inşallah canim dualarınızı esirgemeyin lütfen
Mamı Sibel' Alıntı: Cnm Saglıkla alasın kucagına inşallah kuzum Genişletmek için tıkla ... Tşk amin inşallah canim dualarınızı esirgemeyin lütfen
M Mamı Sibel Kayıtlı Üye Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 2,924 30 Kasım 2021 #93 Özlem333' Alıntı: Tşk amin inşallah canim dualarınızı esirgemeyin lütfen Genişletmek için tıkla ... Cümlemiz inşallah
Özlem333' Alıntı: Tşk amin inşallah canim dualarınızı esirgemeyin lütfen Genişletmek için tıkla ... Cümlemiz inşallah
Gizemrüya Kayıtlı Üye Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 4,039 Konum Konya 30 Kasım 2021 #94 Mamı Sibel' Alıntı: Mahvoldum Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 30 Kasım 2021 Şeker taraması yapmadım onu bugün yaptık bide idrar saat 3de çıktı normal çıkmış iyi dedi Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 30 Kasım 2021 Şeker taraması yapmadım onu bugün yaptık bide idrar saat 3de çıktı normal çıkmış iyi dedi Genişletmek için tıkla ... Bende yarın saglik ocağında vercem kan bakalim genel kontrol icin
Mamı Sibel' Alıntı: Mahvoldum Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 30 Kasım 2021 Şeker taraması yapmadım onu bugün yaptık bide idrar saat 3de çıktı normal çıkmış iyi dedi Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 30 Kasım 2021 Şeker taraması yapmadım onu bugün yaptık bide idrar saat 3de çıktı normal çıkmış iyi dedi Genişletmek için tıkla ... Bende yarın saglik ocağında vercem kan bakalim genel kontrol icin
M Mamı Sibel Kayıtlı Üye Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 2,924 30 Kasım 2021 #95 Gizemrüya' Alıntı: Bende yarın saglik ocağında vercem kan bakalim genel kontrol icin Genişletmek için tıkla ... Hayırlısı kuzum benim oglan ateşledi 38 e çıktı onla ugraşıyoruz
Gizemrüya' Alıntı: Bende yarın saglik ocağında vercem kan bakalim genel kontrol icin Genişletmek için tıkla ... Hayırlısı kuzum benim oglan ateşledi 38 e çıktı onla ugraşıyoruz
Gizemrüya Kayıtlı Üye Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 4,039 Konum Konya 30 Kasım 2021 #96 Mamı Sibel' Alıntı: Hayırlısı kuzum benim oglan ateşledi 38 e çıktı onla ugraşıyoruz Genişletmek için tıkla ... Deme insallah hastaneye gerek kalmadan kendine gelir canim cok gecmis olsun
Mamı Sibel' Alıntı: Hayırlısı kuzum benim oglan ateşledi 38 e çıktı onla ugraşıyoruz Genişletmek için tıkla ... Deme insallah hastaneye gerek kalmadan kendine gelir canim cok gecmis olsun
Yazgülü(semra) Kayıtlı Üye Katılım 9 Eylül 2021 Mesajlar 1,428 30 Kasım 2021 #97 Mamı Sibel' Alıntı: Hayırlısı kuzum benim oglan ateşledi 38 e çıktı onla ugraşıyoruz Genişletmek için tıkla ... Aa çok geçmiş olsun hayırdır cnm
Mamı Sibel' Alıntı: Hayırlısı kuzum benim oglan ateşledi 38 e çıktı onla ugraşıyoruz Genişletmek için tıkla ... Aa çok geçmiş olsun hayırdır cnm
M Mamı Sibel Kayıtlı Üye Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 2,924 1 Aralık 2021 #98 Yazgülü' Alıntı: Aa çok geçmiş olsun hayırdır cnm Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorum ki bşrkereden oldu
Yazgülü' Alıntı: Aa çok geçmiş olsun hayırdır cnm Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorum ki bşrkereden oldu
Yazgülü(semra) Kayıtlı Üye Katılım 9 Eylül 2021 Mesajlar 1,428 1 Aralık 2021 #99 Mamı Sibel' Alıntı: Bilmiyorum ki bşrkereden oldu Genişletmek için tıkla ... Sİmdi nasıl canim
M Mamı Sibel Kayıtlı Üye Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 2,924 1 Aralık 2021 #100 Yazgülü' Alıntı: Sİmdi nasıl canim Genişletmek için tıkla ... Şimdi 37 2 derece kuzum ilaç veriyoruz bakalım
Yazgülü' Alıntı: Sİmdi nasıl canim Genişletmek için tıkla ... Şimdi 37 2 derece kuzum ilaç veriyoruz bakalım