Ben 38 haftalık alacak doktor Darısı başıma insallahhhh
4 4 Adam 1 Madam (sinem)❤ Kayıtlı Üye Katılım 29 Eylül 2021 Mesajlar 967 30 Kasım 2021 #81 Mamı Sibel' Alıntı: Ben 38 haftalık alacak doktor Genişletmek için tıkla ... Darısı başıma insallahhhh
Mamı Sibel' Alıntı: Ben 38 haftalık alacak doktor Genişletmek için tıkla ... Darısı başıma insallahhhh
M Mamı Sibel Kayıtlı Üye Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 2,924 30 Kasım 2021 #82 3 adam 1 madam (sinem)❤' Alıntı: Darısı başıma insallahhhh Genişletmek için tıkla ... Cümlemiz için aminnnn Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 30 Kasım 2021 Yazgülü' Alıntı: Hadi hayırlısıyla kolay geçsin inşallah bende normalin riskini almalimiyim hala kafam orda kordon ikitur boynunda ve bebekte ters bakalim Genişletmek için tıkla ... Ben inanıyorum Allahın izniyle hepimiz Saglıkla doguracaz Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 30 Kasım 2021 Yazgülü' Alıntı: Hadi hayırlısıyla kolay geçsin inşallah bende normalin riskini almalimiyim hala kafam orda kordon ikitur boynunda ve bebekte ters bakalim Genişletmek için tıkla ... Ben inanıyorum Allahın izniyle hepimiz Saglıkla doguracaz
3 adam 1 madam (sinem)❤' Alıntı: Darısı başıma insallahhhh Genişletmek için tıkla ... Cümlemiz için aminnnn Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 30 Kasım 2021 Yazgülü' Alıntı: Hadi hayırlısıyla kolay geçsin inşallah bende normalin riskini almalimiyim hala kafam orda kordon ikitur boynunda ve bebekte ters bakalim Genişletmek için tıkla ... Ben inanıyorum Allahın izniyle hepimiz Saglıkla doguracaz Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 30 Kasım 2021 Yazgülü' Alıntı: Hadi hayırlısıyla kolay geçsin inşallah bende normalin riskini almalimiyim hala kafam orda kordon ikitur boynunda ve bebekte ters bakalim Genişletmek için tıkla ... Ben inanıyorum Allahın izniyle hepimiz Saglıkla doguracaz
4 4 Adam 1 Madam (sinem)❤ Kayıtlı Üye Katılım 29 Eylül 2021 Mesajlar 967 30 Kasım 2021 #83 Mamı Sibel' Alıntı: Cümlemiz için aminnnn Genişletmek için tıkla ... 29.haftadan beri görmüyorum bebegimi .en son acile aticam kendimi ya
Mamı Sibel' Alıntı: Cümlemiz için aminnnn Genişletmek için tıkla ... 29.haftadan beri görmüyorum bebegimi .en son acile aticam kendimi ya
M Mamı Sibel Kayıtlı Üye Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 2,924 30 Kasım 2021 #84 3 adam 1 madam (sinem)❤' Alıntı: 29.haftadan beri görmüyorum bebegimi .en son acile aticam kendimi ya Genişletmek için tıkla ... Niye bacım git kontrol ol
3 adam 1 madam (sinem)❤' Alıntı: 29.haftadan beri görmüyorum bebegimi .en son acile aticam kendimi ya Genişletmek için tıkla ... Niye bacım git kontrol ol
4 4 Adam 1 Madam (sinem)❤ Kayıtlı Üye Katılım 29 Eylül 2021 Mesajlar 967 30 Kasım 2021 #85 Mamı Sibel' Alıntı: Niye bacım git kontrol ol Genişletmek için tıkla ... Bacım randevular kapalıydı az önce aradım 16 aralığı randevu varmis aldım o randevuyu tam 37 hafta dolumuna denk geliyor bakalim.
Mamı Sibel' Alıntı: Niye bacım git kontrol ol Genişletmek için tıkla ... Bacım randevular kapalıydı az önce aradım 16 aralığı randevu varmis aldım o randevuyu tam 37 hafta dolumuna denk geliyor bakalim.
M Mamı Sibel Kayıtlı Üye Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 2,924 30 Kasım 2021 #86 3 adam 1 madam (sinem)❤' Alıntı: Bacım randevular kapalıydı az önce aradım 16 aralığı randevu varmis aldım o randevuyu tam 37 hafta dolumuna denk geliyor bakalim. Genişletmek için tıkla ... Çok şükür iyi cnm sezeryan Dı demi
3 adam 1 madam (sinem)❤' Alıntı: Bacım randevular kapalıydı az önce aradım 16 aralığı randevu varmis aldım o randevuyu tam 37 hafta dolumuna denk geliyor bakalim. Genişletmek için tıkla ... Çok şükür iyi cnm sezeryan Dı demi
Yazgülü(semra) Kayıtlı Üye Katılım 9 Eylül 2021 Mesajlar 1,428 30 Kasım 2021 #87 Mamı Sibel' Alıntı: Cümlemiz için aminnnn Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 30 Kasım 2021 Ben inanıyorum Allahın izniyle hepimiz Saglıkla doguracaz Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 30 Kasım 2021 Ben inanıyorum Allahın izniyle hepimiz Saglıkla doguracaz Genişletmek için tıkla ... Aminn insallah
Mamı Sibel' Alıntı: Cümlemiz için aminnnn Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 30 Kasım 2021 Ben inanıyorum Allahın izniyle hepimiz Saglıkla doguracaz Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 30 Kasım 2021 Ben inanıyorum Allahın izniyle hepimiz Saglıkla doguracaz Genişletmek için tıkla ... Aminn insallah
4 4 Adam 1 Madam (sinem)❤ Kayıtlı Üye Katılım 29 Eylül 2021 Mesajlar 967 30 Kasım 2021 #88 Mamı Sibel' Alıntı: Çok şükür iyi cnm sezeryan Dı demi Genişletmek için tıkla ... Sezaryen kuzum inşallah der bana 37.hafta bitiminde alalım diye kontrolden 1 hafta sonra doğum yaparım ozaman
Mamı Sibel' Alıntı: Çok şükür iyi cnm sezeryan Dı demi Genişletmek için tıkla ... Sezaryen kuzum inşallah der bana 37.hafta bitiminde alalım diye kontrolden 1 hafta sonra doğum yaparım ozaman
M Mamı Sibel Kayıtlı Üye Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 2,924 30 Kasım 2021 #89 3 adam 1 madam (sinem)❤' Alıntı: Sezaryen kuzum inşallah der bana 37.hafta bitiminde alalım diye kontrolden 1 hafta sonra doğum yaparım ozaman Genişletmek için tıkla ... Zaten 38de alıyorlar
3 adam 1 madam (sinem)❤' Alıntı: Sezaryen kuzum inşallah der bana 37.hafta bitiminde alalım diye kontrolden 1 hafta sonra doğum yaparım ozaman Genişletmek için tıkla ... Zaten 38de alıyorlar
4 4 Adam 1 Madam (sinem)❤ Kayıtlı Üye Katılım 29 Eylül 2021 Mesajlar 967 30 Kasım 2021 #90 Mamı Sibel' Alıntı: Zaten 38de alıyorlar Genişletmek için tıkla ... Inşallah bacım devlet ya bekletmez inşallah
Mamı Sibel' Alıntı: Zaten 38de alıyorlar Genişletmek için tıkla ... Inşallah bacım devlet ya bekletmez inşallah