Kontrolden geldim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ayşenin Annesi tarafından oluşturulan Kontrolden geldim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,711 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kontrolden geldim
Konbuyu başlatan Ayşenin Annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ecmelll

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Merhaba guzel anneler 29+6 günlük olduk cok sükür bebegimin kilosu 1600 olmus sizce normal mi sizin bebislerin bu haftada kacti calisiyorum kilo olmamasindan korkuyordum bu yuzden soruyorum simdiden cevaplariniz icin cok tesekkur ederim😍
Allah'ım onun kilosunu yerim yaa ben kuzum maşallah bana iyi gibi geldi canım biz daha sizden küçüğüz ama bana doktor 26 haftalikta 1100 gram demişti burdan yola çıkarak maşallahı var miniğinin😍😍

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Ayy icimi rahatlattin kuzum cok tesekkur ederim Rabbim hepimizin bebislerine saglikla gelmeyi nasip etsin canim❤
Amin kuzum hem sen dert etme annesi bu kadar e kadar kafaya takarsan bu kiloyu hem sen hem bebek için ne kilo alır bebiş ne de sen kilo almadan durursun maşallah bak kilosu yerinde sen kafana takip kendi kendini strese sokma 😘

Ayşenin Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Amin kuzum hem sen dert etme annesi bu kadar e kadar kafaya takarsan bu kiloyu hem sen hem bebek için ne kilo alır bebiş ne de sen kilo almadan durursun maşallah bak kilosu yerinde sen kafana takip kendi kendini strese sokma 😘
Cok tesekkur ederim canim guzel yorumun icin az kaldi artik saglikla gelseler de icimiz bi rahat etse artik🙏

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Cok tesekkur ederim canim guzel yorumun icin az kaldi artik saglikla gelseler de icimiz bi rahat etse artik🙏
Aynen annesi biraz daha sabır çoğu bitti azı kaldı dile kolay 30 haftalık olmuşsun sen nerdeyse biz de 27+4. Rabbim tüm annelerin bebekleri ile sağ salim kavuşmasını nasip etsin olmayanlarda nasip etsin inşallah 🤲🏻😍

Merhaba guzel anneler 29+6 günlük olduk cok sükür bebegimin kilosu 1600 olmus sizce normal mi sizin bebislerin bu haftada kacti calisiyorum kilo olmamasindan korkuyordum bu yuzden soruyorum simdiden cevaplariniz icin cok tesekkur ederim😍
29+1bende 🙂 canım 27 haftalıkken 1.100gr dı 28le uyumluydu ona bakarak düşünürsek o zman normal canım😊son zmNlard alıcaklar ztn stres yapma kendine

Alioth

Kayıtlı Üye
rank
29+3 benim bugün. 1500 yaklaşık olarak. Hem de 2 hafta önde gidiyoruz. Bence tosuncuk geliyor. Maşallah 🧿

Ayşenin Annesi

Kayıtlı Üye
rank
29+3 benim bugün. 1500 yaklaşık olarak. Hem de 2 hafta önde gidiyoruz. Bence tosuncuk geliyor. Maşallah 🧿
Rabbim saglikla gelmelerini nasip etsin canim insallah🙏
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

29+1bende 🙂 canım 27 haftalıkken 1.100gr dı 28le uyumluydu ona bakarak düşünürsek o zman normal canım😊son zmNlard alıcaklar ztn stres yapma kendine
Masallah kuzucuga canim rabbim hepimizin bebegine saglik versin.

Tüm sayfalar yüklendi.