Bence eşinin üstüne gitme derim tamam burada senin de asla suçun yok ama benim eşiminde aynı şey başına gelmiş eşim o kızdan sonra resmen 4 yıl ilişki kurmamış ondan sonra ilk ben olmuşum bizimKide ciddi bir evlilikti ben olayı sordum hoş ben eşime şuana kadar yaşadığım en acı olayı anlattım belki ben anlattım diye bana bu kadar açık ve net oldu. Ama erkeklerin bile aldatma gibi şeyleri atlatma süresi oluyor . Belki eşin o kadının adını ağzına almanı bile istemiyor yada cidden seni seviyor ve senin konuyu açman onu kırıyor bunu bilemeyiz. Eğer eşimin dediği gibi ise yani her erkek aynı ise eşim hiç bir erkek sevmediği bir kadına dokunmz onunla aynı yatağa girmez der. Bence bunu da düşün 2 evladın var unut geçmiş geçmişte kaldı. Belki de sen unutmadığın için eşin böyle tepki veriyor belki sen konuyu hiç açmasan aranız da daha güzel olacakiyi akşamlar üç yıllık evliyim görücü usulüyle evlendim bı ay içinde eşim askerde nişan atmış kız onu aldatmış gelir gelemzde benle evlendi annesi görmüştü kızda babası tarafından akrabasi ama İstanbul'da yaşamıyorlar iki tane kızım var bana hep soğuk sürekli çalışıyor Eski nişanlısida yeni evlendi ben artık çok yoruldum acaba seviyormu o olsaydı nasıl davranırdi ona her sorduğumda kızıyor bağırır vurmuşluğu bile vardı sevmiyorumd diyor ama inanmıyorum iki kez görmüş zaten sonra askere gitmiş aldattığını öğrenmiş anlat diyorum öldürür ama anlatmaz benimde aklımdan çıkmıyor bir senedir artık tükendim
Son düzenleme: