Sorum var Konu eşim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde evingzg tarafından oluşturulan Konu eşim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,358 kez görüntülenmiş, 34 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Konu eşim
Konbuyu başlatan evingzg
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ebruakpinar0354

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Yine de her türlüsü kötü bence ya bana da nişanlıyken onlara yemeğe gittiğimizde bana o kızın adıyla seslendi maksüzdenmi yaptı yanlışlıklamı bilmiyorum ama o günde çok ağlamıştım nişanlanmadan öncede çok aglamsitım birgün önce mesajlarini gördüm onların yani neden bir ay arayla nişan atıp evlenirsinki ben geri çeviremedim sebeplerden dolayı ama pişmanım çok şey yaşadım şuanda ikinci kızıma hamileyim ve beynimi kurtariyor bu konu anlatmamasi daha çok zoruma gidiyor evet herkesin başına herşey gelmiş olabilir ama yalanla dolanla acelece bı iş yapılmaz ben 40 gün içinde evlendim 18 yaşındaydım daha babam yüzünden evlendim yani çektirdi hepimize ama doluya yakalandım kaynanamdanda çok çektim baya şuandadq bu konu aklımda ama kapatmam lazım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Eğer Anlatsa hallolcakta işte İnşallah teşekkür ederim
Aynı şeyi bende yaşadım şuan hâlâ yaşıyorum banada kaynanamgil eşimin eski karısının adıyla hitap ediyor fotoğraflarını gösterdiler evinin adresini kocama söylediler ne yapacaksa, sürekli onu övüp duruyorlar tabiki benimde zoruma gidiyor ama umrumda değil geçmiş çöptür çöpü köpekler kurcalar de geç. Benim nikahımda nişanımla 10 gün arayla oldu yangından mal kaçırır gibi bende bilmiyordum böyle durumların olacağını ama oluyor işte. Önemli olan kocan ve senin arandaki durum eğer eşin bu konuyu açmıyorsa sende kurcalama aksine açmaya çalışırsa sen bu sefer kız ve konu birdaha açılmayacak de kestirip at. Hayatınıza 3. Kişileri dahil etmeyin annemin bir lafı var yatakta 3 kişi yatmayın mutlu olamazsınız diye bu lafın açılımı eşin sen ve senin aklındaki insan. Birde sen konuyu kapatmak yerine daha çok deşmeye çalışıp eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürüyorsun

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 16. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık avakado büyüklügünde.
Bacaklar daha gelişmiş ve bebeğin tekmeleri özellikle 2. gebeliği ve zayıf olanlarda hissedilebilir. 18-20 haftaya kadar bebek hareketleri hissedilmeyebilir. kafa daha kolay yukarı kalkar. Uterus simfiziz üstünden 4 parmak yukarıda hissedilir. bu
dönemde 3’lü veya 4’lü test yaptırılmalı (15-18 haftalar arası).
Bebeğinizin boyu yaklaşık 17 cm ağırlıgı 110 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Aynı şeyi bende yaşadım şuan hâlâ yaşıyorum banada kaynanamgil eşimin eski karısının adıyla hitap ediyor fotoğraflarını gösterdiler evinin adresini kocama söylediler ne yapacaksa, sürekli onu övüp duruyorlar tabiki benimde zoruma gidiyor ama umrumda değil geçmiş çöptür çöpü köpekler kurcalar de geç. Benim nikahımda nişanımla 10 gün arayla oldu yangından mal kaçırır gibi bende bilmiyordum böyle durumların olacağını ama oluyor işte. Önemli olan kocan ve senin arandaki durum eğer eşin bu konuyu açmıyorsa sende kurcalama aksine açmaya çalışırsa sen bu sefer kız ve konu birdaha açılmayacak de kestirip at. Hayatınıza 3. Kişileri dahil etmeyin annemin bir lafı var yatakta 3 kişi yatmayın mutlu olamazsınız diye bu lafın açılımı eşin sen ve senin aklındaki insan. Birde sen konuyu kapatmak yerine daha çok deşmeye çalışıp eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürüyorsun
Sonuna kadar katılıyorum 😘

evingzg

Kayıtlı Üye
rank
Hayır eşim hayatta açmaz ben açıyorum ama keyfimden değil uzak soğuk diye onu var aklında diyorum kızla konuştuğumda bana inat evlendi senle dedi ama daha kimseyi tanımıyordum bilerek evlenmedim egerki öyle birşey olduğunu bilsem hayatta evlenmezdim onla bana senle nişanlandığı gün beni aradı dedi birsuru şeyler yalanda olabilir gerçekte ama eşim öyle bişey yok dedi yemin etti o gün benlede konuşmaya çalışıyordu işte eltimden numarami istiyor falan eltimde bana dedi konuşuyorduk bu konuyu yani eltimle bile bile yaptım ama geri dönebilirdimde işte her neyse oldu bitti geçmiş evt ama niye aklıma geliyor beni neden ilgilendiriyor sende çekmişsin gerçekten çok zor ya

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Hayır eşim hayatta açmaz ben açıyorum ama keyfimden değil uzak soğuk diye onu var aklında diyorum kızla konuştuğumda bana inat evlendi senle dedi ama daha kimseyi tanımıyordum bilerek evlenmedim egerki öyle birşey olduğunu bilsem hayatta evlenmezdim onla bana senle nişanlandığı gün beni aradı dedi birsuru şeyler yalanda olabilir gerçekte ama eşim öyle bişey yok dedi yemin etti o gün benlede konuşmaya çalışıyordu işte eltimden numarami istiyor falan eltimde bana dedi konuşuyorduk bu konuyu yani eltimle bile bile yaptım ama geri dönebilirdimde işte her neyse oldu bitti geçmiş evt ama niye aklıma geliyor beni neden ilgilendiriyor sende çekmişsin gerçekten çok zor ya
Canım benim sen o kadınla neden muhatap oluyorsun o yuvanı yıkmak için her şeyi der eşin sana soğuk davranmasa bile soğuk gelir kendi kendini etkilemeyi bırak eğer onu isteseydi onu nikahına alırdı seni değil o evin hanımı sensin nikahını sana vermiş neden mutsuzluğu kendin yaratıyorsun

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 16. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık avakado büyüklügünde.
Bacaklar daha gelişmiş ve bebeğin tekmeleri özellikle 2. gebeliği ve zayıf olanlarda hissedilebilir. 18-20 haftaya kadar bebek hareketleri hissedilmeyebilir. kafa daha kolay yukarı kalkar. Uterus simfiziz üstünden 4 parmak yukarıda hissedilir. bu
dönemde 3’lü veya 4’lü test yaptırılmalı (15-18 haftalar arası).
Bebeğinizin boyu yaklaşık 17 cm ağırlıgı 110 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

ebruakpinar0354

Kayıtlı Üye
rank
Aynen ablama bende katılıyorum geçmiş gecmisde kalmıştır

Tüm sayfalar yüklendi.