Konu farklı bu sefer

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mamı Sibel tarafından oluşturulan Konu farklı bu sefer başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,124 kez görüntülenmiş, 44 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Konu farklı bu sefer
Konbuyu başlatan Mamı Sibel
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mamı Sibel

Mamı Sibel

Kayıtlı Üye
rank
Annişler nasılsınız size birşey danışacam ve siz nasıl yapacaksınız kızlar bana çok misafir gelmez görümcem kaynanam annemggil bide biz annemle düşündük dogum zaman hastaneden gelince misafir için yemek derdine düşmeyelim zaten sezeryan eşim dedi annemle beraber su böreği tatlı bide dolma sarma salata şerbet yapalım gelen yemek yerine bunları yesinler sizce nasıl siz nasıl yaparsınız akıl verin

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Annişler nasılsınız size birşey danışacam ve siz nasıl yapacaksınız kızlar bana çok misafir gelmez görümcem kaynanam annemggil bide biz annemle düşündük dogum zaman hastaneden gelince misafir için yemek derdine düşmeyelim zaten sezeryan eşim dedi annemle beraber su böreği tatlı bide dolma sarma salata şerbet yapalım gelen yemek yerine bunları yesinler sizce nasıl siz nasıl yaparsınız akıl verin
Kuzum misafir degil seninkiler evin insanları bildiğin kendileri Bile yapıp yesinler sen doğuma bebeğe odaklan ne yapacaksın yemeği onu bunu yabancı değiller hatta onlar evden yapıp getirsinler

Mamı Sibel

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum misafir degil seninkiler evin insanları bildiğin kendileri Bile yapıp yesinler sen doğuma bebeğe odaklan ne yapacaksın yemeği onu bunu yabancı değiller hatta onlar evden yapıp getirsinler
Kaynanam yaparmı hiç anca dedikodu yapar annemde 12 saat yoldan gelecek zavallı görümcem de Allah versin kafam karışık bacım

Kevser55

Kayıtlı Üye
rank
Canım ben o zaman kendi derdime düşerim 😄bide öyle annem gilde olsa kendimi tam toparlayana kadar kimseyi kabul etmicem herkese söyledim 😌

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar