Konu farklı bu sefer

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mamı Sibel tarafından oluşturulan Konu farklı bu sefer başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,124 kez görüntülenmiş, 44 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Konu farklı bu sefer
Konbuyu başlatan Mamı Sibel
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mamı Sibel

Mamı Sibel

Kayıtlı Üye
rank
O zaman gelmesinler lohusa kadın hizmet mi etsin bulaşık mı yıkasın
Vışşş aynı sedoşun ksçaynanas7 gibi duygu sömürüsü yapacak
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bende gelmeleri ni istemiyorum da tuzsuz insan çok işte
Gelmesinler istemiyorum ama dedikoduya gelirler
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bende gelmeleri ni istemiyorum da tuzsuz insan çok işte
Gelmesinler istemiyorum ama dedikoduya gelirler

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Annişler nasılsınız size birşey danışacam ve siz nasıl yapacaksınız kızlar bana çok misafir gelmez görümcem kaynanam annemggil bide biz annemle düşündük dogum zaman hastaneden gelince misafir için yemek derdine düşmeyelim zaten sezeryan eşim dedi annemle beraber su böreği tatlı bide dolma sarma salata şerbet yapalım gelen yemek yerine bunları yesinler sizce nasıl siz nasıl yaparsınız akıl verin
Normal doqum yaptım kaynanm qeldi bitek ben pisirdim o yedi. Sen sezeryan olackmssn ne derdine dusuyosun o pisirsin sen ye sibosum yapmazsa oda aç kalır oqluda. Şu durumda onun derdine düşmen çok saçma bence

Selda mas

Kayıtlı Üye
rank
Annişler nasılsınız size birşey danışacam ve siz nasıl yapacaksınız kızlar bana çok misafir gelmez görümcem kaynanam annemggil bide biz annemle düşündük dogum zaman hastaneden gelince misafir için yemek derdine düşmeyelim zaten sezeryan eşim dedi annemle beraber su böreği tatlı bide dolma sarma salata şerbet yapalım gelen yemek yerine bunları yesinler sizce nasıl siz nasıl yaparsınız akıl verin
Bence harika fikir bana kalırsa gelen giden olmasın biseyde yemesin su pandemide maa düşünceli insan nerddee

Tüm sayfalar yüklendi.