Konu farklı bu sefer

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mamı Sibel tarafından oluşturulan Konu farklı bu sefer başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,124 kez görüntülenmiş, 44 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Konu farklı bu sefer
Konbuyu başlatan Mamı Sibel
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mamı Sibel

DUYGUECEM

Kayıtlı Üye
rank
Oyyy bacım kaynanam 15 dakika uzak görümcem 1 saat ama yapmazlar
Yazıklar olsun onlara. Aynı benimkiler de öyle Bi kere sadece geldi yemek yaptı onda da tüm sülalesini çağırıp yedirdi ne malmışım 1 haftalık sezaryen doğum evde adamlar tersleyip niye atmadıysam kendime de sinir oldum şuan.

Mamı Sibel

Kayıtlı Üye
rank
Canım ben o zaman kendi derdime düşerim 😄bide öyle annem gilde olsa kendimi tam toparlayana kadar kimseyi kabul etmicem herkese söyledim 😌
Kevser yaramı deşme gelir tutturur acım diye annem sinir olur kavga çıkar
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Yazıklar olsun onlara. Aynı benimkiler de öyle Bi kere sadece geldi yemek yaptı onda da tüm sülalesini çağırıp yedirdi ne malmışım 1 haftalık sezaryen doğum evde adamlar tersleyip niye atmadıysam kendime de sinir oldum şuan.
Ayyyy bacım iyiki çok kalmaz ögleden sonra giderler
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ayyyy bacım iyiki çok kalmaz ögleden sonra giderler

Sedoss

Kayıtlı Üye
rank
Annişler nasılsınız size birşey danışacam ve siz nasıl yapacaksınız kızlar bana çok misafir gelmez görümcem kaynanam annemggil bide biz annemle düşündük dogum zaman hastaneden gelince misafir için yemek derdine düşmeyelim zaten sezeryan eşim dedi annemle beraber su böreği tatlı bide dolma sarma salata şerbet yapalım gelen yemek yerine bunları yesinler sizce nasıl siz nasıl yaparsınız akıl verin
Ben doğum yapınca kaynanamda kalmayı düşünüyorum gelenle onlar ilgilenir sizinkiler de yardımcı olmalı sana onun dışında doğdu görmesine gelene şerbet çay kahve yetmez mi zaten kötü olacaksın yorulacaksın

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Annişler nasılsınız size birşey danışacam ve siz nasıl yapacaksınız kızlar bana çok misafir gelmez görümcem kaynanam annemggil bide biz annemle düşündük dogum zaman hastaneden gelince misafir için yemek derdine düşmeyelim zaten sezeryan eşim dedi annemle beraber su böreği tatlı bide dolma sarma salata şerbet yapalım gelen yemek yerine bunları yesinler sizce nasıl siz nasıl yaparsınız akıl verin
Canım benim doğumumda kaynanam ve yakın akrabalar kendileri yapıp getirmişti olmayan zamndada eşim dışardan yaptırdı annemde uzaktan gelmişti dedim sen hizmet etmeyeceksin oturacaksın onlar kendileri yaptılar yedik içtik topladılar gittiler ben hiç dert etmedim valla lohusayım bide ameliyatlıyım ben mi bakacaktım onlara onlar bana baktılar. Sen doğumuna bebeğine odaklan gerisini düşünsünler

Mamı Sibel

Kayıtlı Üye
rank
Canım benim doğumumda kaynanam ve yakın akrabalar kendileri yapıp getirmişti olmayan zamndada eşim dışardan yaptırdı annemde uzaktan gelmişti dedim sen hizmet etmeyeceksin oturacaksın onlar kendileri yaptılar yedik içtik topladılar gittiler ben hiç dert etmedim valla lohusayım bide ameliyatlıyım ben mi bakacaktım onlara onlar bana baktılar. Sen doğumuna bebeğine odaklan gerisini düşünsünler
Oyyyyy bacım onlar umurlu degil bacım annemde beni düşünüyor kaynanam gelse sinir eder beceriksizdir

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Aynen öyle benimde annem uzaktan geldi eşime dedim annem bebekle benle ilgilenecek başınızın çaresine bakın siz

Ebru Ulus

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum misafir degil seninkiler evin insanları bildiğin kendileri Bile yapıp yesinler sen doğuma bebeğe odaklan ne yapacaksın yemeği onu bunu yabancı değiller hatta onlar evden yapıp getirsinler
Amaaaa böyle misafirler varsa bana hergün gelsin bize gelende bulaşığı üstüme yıkıp gidiyor

Tüm sayfalar yüklendi.