Hayırlı geceler hanımlar nasılsınız
22 aylık bir kızım var malesef bana aşırı derecede düşkün ve de kucak hastalığı var yemek yerken bile kucağıma oturup sarılmak istiyor tuvalete giriyorum kucağıma gelmek istiyor geceleri özellikle boynuma sarılmadan asla uyumuyor başka yöne dönsem eliyle başımı çevirip uyanıyor dışarı parka çıkardığımda bile yürümek istemiyor kucağımdan asla indiremiyorum bebek arabasına binmiyor dayak yemiş gibi ağlayıp krize giriyor eşime bile gitmiyor sadece hep ben olayım istiyor sürekli yanıma gelip öp sarıl diyor ki zaten sürekli öpüp kokluyorum yanlış anlamayın ama çok yoruldum bu durumdan çünkü zaten ağrılarım var beş dkdan fazla tuttuğum zaman pert oluyorum kızım az nefes alayım diyorum indirmeye çalışıyorum yok bende indirdim dikişlerimin acısından resmen krize girdi ama ağlama değil nöbet geçiriyor sanki kendimi çok kötü hissediyorum vazgeçiremedim bu alışkanlığından bi hafta sonra ben ne yapıcam bilmiyorum kendini yerlere atıyor nefesi kesilircesine ağlıyor neden böyle bilmiyorum artık sinirimden ağladım kendimi yetersiz hissediyorum