Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Geçmiş olsun canım benim bebeğini bol bol emzir sarılığı azalacaktır İnşallah yükselmeden daha fazla düşer benim de ilk kızım da hem yapıştırma hem dikişti ben korse ile toparladım bi sorun olmadı aksine karnım sıkı kaldıkça dikiş ağrısını daha az hissediyordum dikkat et kendine yine de
Geçmiş olsun canım benim bebeğini bol bol emzir sarılığı azalacaktır İnşallah yükselmeden daha fazla düşer benim de ilk kızım da hem yapıştırma hem dikişti ben korse ile toparladım bi sorun olmadı aksine karnım sıkı kaldıkça dikiş ağrısını daha az hissediyordum dikkat et kendine yine de
Aynen canım korse sayesinde rahat kalkıp yürüyordum işimi hallediyodum aksine takmadığım zaman karnım boşlukta kalıyormuş gibi ağrı giriyordu hemen benimde bir ay kaldı hemen bi tane korse alacağım kendime ilk iş zaten
Aynen canım korse sayesinde rahat kalkıp yürüyordum işimi hallediyodum aksine takmadığım zaman karnım boşlukta kalıyormuş gibi ağrı giriyordu hemen benimde bir ay kaldı hemen bi tane korse alacağım kendime ilk iş zaten
Maşallah canım hemen iyileşirsiniz inşallah ama yine de dikkat et şimdi dikiş yerin çok daha hassas ağır kaldırmamaya ani hareketlerden kaçınmaya dikkat et bebeğinde hemen kilo alır inşallah sütün şifa olur olmadı sorarsın yine doktora mama takviyesi yaparsın benim ikinci kızda acil swzeryan olduğum için strese girmiştim fazla sütüm yoktu az sarılığı vardı üç gün hastanede mama takviye yptım eve geçince kesmiştim toparlamıştı hemen