Sorum var SEZARYEN SONRASİ BEL AĞRISI

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ebruakpinar0354 tarafından oluşturulan SEZARYEN SONRASİ BEL AĞRISI başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 239 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı SEZARYEN SONRASİ BEL AĞRISI
Konbuyu başlatan ebruakpinar0354
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Rukiye27

ALEYNA TAŞ

Kayıtlı Üye
rank
Bugün bebeği sarilik için hastaneye götürüp geldim abla agrilarim geçti perşembe günü Yine hastaneye gidip gelicem bakalım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Abla agrilarim geçti bugün hastaneye gidip geldim bebeği kontrole götürdüm benim 2. Sezeryan oldugu için yasaktı dikiş ve yapistirma olduğu için

Abla agrilarim geçti bugün hastaneye gidip geldim bebeği kontrole götürdüm benim 2. Sezeryan oldugu için yasaktı dikiş ve yapistirma olduğu için

Geçmiş olsun canım benim bebeğini bol bol emzir sarılığı azalacaktır İnşallah yükselmeden daha fazla düşer benim de ilk kızım da hem yapıştırma hem dikişti ben korse ile toparladım bi sorun olmadı aksine karnım sıkı kaldıkça dikiş ağrısını daha az hissediyordum dikkat et kendine yine de

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Geçmiş olsun canım benim bebeğini bol bol emzir sarılığı azalacaktır İnşallah yükselmeden daha fazla düşer benim de ilk kızım da hem yapıştırma hem dikişti ben korse ile toparladım bi sorun olmadı aksine karnım sıkı kaldıkça dikiş ağrısını daha az hissediyordum dikkat et kendine yine de
Aynen cnm bende öyle yaptım ama korkuyor bence ama birşey olmaz cnm arkadaşa katiliyorum bolca emzır

ALEYNA TAŞ

Kayıtlı Üye
rank
Aynen cnm bende öyle yaptım ama korkuyor bence ama birşey olmaz cnm arkadaşa katiliyorum bolca emzır
Aynen canım korse sayesinde rahat kalkıp yürüyordum işimi hallediyodum aksine takmadığım zaman karnım boşlukta kalıyormuş gibi ağrı giriyordu hemen benimde bir ay kaldı hemen bi tane korse alacağım kendime ilk iş zaten

ebruakpinar0354

Kayıtlı Üye
rank
Geçmiş olsun cnm olabilir belki de bebeğin nasıl peki
Aynen canım korse sayesinde rahat kalkıp yürüyordum işimi hallediyodum aksine takmadığım zaman karnım boşlukta kalıyormuş gibi ağrı giriyordu hemen benimde bir ay kaldı hemen bi tane korse alacağım kendime ilk iş zaten
Sağolun ablam ama geçti benim 2. Sezeryan olmasına rağmen hemen toparladim kendimi bolca emziriyorum bebişimi bebek gene iyi ama küçük doğdu

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar