Amin kuzumCok sevindim canim Rebbim analermizi korusun iyi aksamlar canm
Amin kuzumCok sevindim canim Rebbim analermizi korusun iyi aksamlar canm
AminnCok sevindim canim Rebbim analermizi korusun iyi aksamlar canm
Çok sevindim kuzum çok güzel bir haber insalalh hiç büyümez kendiliğinden kaybolan cins olur da annemde rahat eder canm tekrardan geçmiş olsun ellerinden öpüyorumSelam Kızlar bazılarınız biliyor ki annemin göğüsün de kitle vardı en son biyopsi yapılmıştı ve bazı arkadaşlar bize de haber et demişti sonuç için bugün biyopsi sonucu çıktı şükür ki kitle iyi huylu demiş doktoru suanlik ameliyat gözükmüyor 6 ay sonra gelip tekrardan boyutuna bakılacakmıs büyüme varsa alinacakmis... İyi akşamlar
Allah razı olsun Ayşem inşallah inşallahÇok sevindim kuzum çok güzel bir haber insalalh hiç büyümez kendiliğinden kaybolan cins olur da annemde rahat eder canm tekrardan geçmiş olsun ellerinden öpüyorum
Geçmiş olsun inşallah gerek kalmazSelam Kızlar bazılarınız biliyor ki annemin göğüsün de kitle vardı en son biyopsi yapılmıştı ve bazı arkadaşlar bize de haber et demişti sonuç için bugün biyopsi sonucu çıktı şükür ki kitle iyi huylu demiş doktoru suanlik ameliyat gözükmüyor 6 ay sonra gelip tekrardan boyutuna bakılacakmıs büyüme varsa alinacakmis... İyi akşamlar
İnşallah canım benimGeçmiş olsun inşallah gerek kalmaz
Gözünüz aydın canım çok geçmiş olsun sevindim vallahiSelam Kızlar bazılarınız biliyor ki annemin göğüsün de kitle vardı en son biyopsi yapılmıştı ve bazı arkadaşlar bize de haber et demişti sonuç için bugün biyopsi sonucu çıktı şükür ki kitle iyi huylu demiş doktoru suanlik ameliyat gözükmüyor 6 ay sonra gelip tekrardan boyutuna bakılacakmıs büyüme varsa alinacakmis... İyi akşamlar
Sağol tatlım benim.Gözünüz aydın canım çok geçmiş olsun sevindim vallahi