Amin canım Allah razı olsunAleykümselam geçmiş olsun çok şükür Rabbime sevindim anneler hep iyi olsunlar bazıları her ne kadar aramaz sormaz gelmesede varlıklarını bilmek iyi olduklarını bilmek bile yetiyor ANNE çünkü onlar bizde birer ANNE olduk
Amin canım Allah razı olsunAleykümselam geçmiş olsun çok şükür Rabbime sevindim anneler hep iyi olsunlar bazıları her ne kadar aramaz sormaz gelmesede varlıklarını bilmek iyi olduklarını bilmek bile yetiyor ANNE çünkü onlar bizde birer ANNE olduk
Çok sevindim aysenurum umarım tekrar bakıldığı zaman da sıkıntı çıkmaz rabbim şifasını versinSelam Kızlar bazılarınız biliyor ki annemin göğüsün de kitle vardı en son biyopsi yapılmıştı ve bazı arkadaşlar bize de haber et demişti sonuç için bugün biyopsi sonucu çıktı şükür ki kitle iyi huylu demiş doktoru suanlik ameliyat gözükmüyor 6 ay sonra gelip tekrardan boyutuna bakılacakmıs büyüme varsa alinacakmis... İyi akşamlar
Çok geçmiş olsun canım benim çok sevindim rabbim şafi ismiyle şifasını eksik etmesin inşallahSelam Kızlar bazılarınız biliyor ki annemin göğüsün de kitle vardı en son biyopsi yapılmıştı ve bazı arkadaşlar bize de haber et demişti sonuç için bugün biyopsi sonucu çıktı şükür ki kitle iyi huylu demiş doktoru suanlik ameliyat gözükmüyor 6 ay sonra gelip tekrardan boyutuna bakılacakmıs büyüme varsa alinacakmis... İyi akşamlar
Çok geçmiş olsun canım rabbim kötüsünden uzak tutsun inşallahSelam Kızlar bazılarınız biliyor ki annemin göğüsün de kitle vardı en son biyopsi yapılmıştı ve bazı arkadaşlar bize de haber et demişti sonuç için bugün biyopsi sonucu çıktı şükür ki kitle iyi huylu demiş doktoru suanlik ameliyat gözükmüyor 6 ay sonra gelip tekrardan boyutuna bakılacakmıs büyüme varsa alinacakmis... İyi akşamlar
İnşallah kuzum inşallah Allah razı olsunÇok sevindim aysenurum umarım tekrar bakıldığı zaman da sıkıntı çıkmaz rabbim şifasını versin
Amin canım Allah razı olsunÇok geçmiş olsun canım benim çok sevindim rabbim şafi ismiyle şifasını eksik etmesin inşallah
Amin kuzum cümlemizi inşallah teşekkür ederimÇok geçmiş olsun canım rabbim kötüsünden uzak tutsun inşallah
Amin canım cümlemizden inşallahİnşallah kuzum inşallah Allah razı olsun
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Amin canım Allah razı olsun
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Amin kuzum cümlemizi inşallah teşekkür ederim
Geçmiş olsun Annem 15 yıldır takipli hasta ondada var ablam 6 ben 4 yıldır yılda yıllık ultrason çaktırıyorum benimkiler beze dendi yinede takip ediyorlarSelam Kızlar bazılarınız biliyor ki annemin göğüsün de kitle vardı en son biyopsi yapılmıştı ve bazı arkadaşlar bize de haber et demişti sonuç için bugün biyopsi sonucu çıktı şükür ki kitle iyi huylu demiş doktoru suanlik ameliyat gözükmüyor 6 ay sonra gelip tekrardan boyutuna bakılacakmıs büyüme varsa alinacakmis... İyi akşamlar
Sizede geçmiş olsun canımGeçmiş olsun Annem 15 yıldır takipli hasta ondada var ablam 6 ben 4 yıldır yılda yıllık ultrason çaktırıyorum benimkiler beze dendi yinede takip ediyorlar