Yusuf iyi canım şükür keyfi yerinde annanesindekuzenleri teyzesi dayısı benim teyzemler burda çocuk kucakdan kucağa geziyoAmin canım Yusuf nasıl iyimi
Yusuf iyi canım şükür keyfi yerinde annanesindekuzenleri teyzesi dayısı benim teyzemler burda çocuk kucakdan kucağa geziyoAmin canım Yusuf nasıl iyimi
Çokt GEcmis olsun birtanemmm annelerimiz i bize bagislasin allahımSelam Kızlar bazılarınız biliyor ki annemin göğüsün de kitle vardı en son biyopsi yapılmıştı ve bazı arkadaşlar bize de haber et demişti sonuç için bugün biyopsi sonucu çıktı şükür ki kitle iyi huylu demiş doktoru suanlik ameliyat gözükmüyor 6 ay sonra gelip tekrardan boyutuna bakılacakmıs büyüme varsa alinacakmis... İyi akşamlar
Kayracık nasılAmin canım Yusuf nasıl iyimi
Ohh vallabhayat ona güzel bir onda bir bunda öp yerime canım onu annene selamlarYusuf iyi canım şükür keyfi yerinde annanesindekuzenleri teyzesi dayısı benim teyzemler burda çocuk kucakdan kucağa geziyo
Amin kuzum amin Allah razı olsun canım benimÇokt GEcmis olsun birtanemmm annelerimiz i bize bagislasin allahım
Kayra bey de uykuda teyzesi derin uykudanuyuyr nasıl olsunKayracık nasıl
Gözün aydın canım Rabbim şifa versin inşallah Rabbim Bi daha göstermesin inşallahSelam Kızlar bazılarınız biliyor ki annemin göğüsün de kitle vardı en son biyopsi yapılmıştı ve bazı arkadaşlar bize de haber et demişti sonuç için bugün biyopsi sonucu çıktı şükür ki kitle iyi huylu demiş doktoru suanlik ameliyat gözükmüyor 6 ay sonra gelip tekrardan boyutuna bakılacakmıs büyüme varsa alinacakmis... İyi akşamlar
Allah razı olsun canım inşallahGözün aydın canım Rabbim şifa versin inşallah Rabbim Bi daha göstermesin inşallah
Aleykm slm canım aynen keyfi tıkırında benimki uyudu uyandı bidaha artık gece uykusuna yatacak teyzesiOhh vallabhayat ona güzel bir onda bir bunda öp yerime canım onu annene selamlar
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Amin kuzum amin Allah razı olsun canım benim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Kayra bey de uykuda teyzesi derin uykudanuyuyr nasıl olsun
Uyusun uyusun paşam tatlı geceler onaAleykm slm canım aynen keyfi tıkırında benimki uyudu uyandı bidaha artık gece uykusuna yatacak teyzesi