Kızlar bazılarımız biliyor 2 gündür filan sıtma tuttu baya hastaydım bugun sol göğüsüm kıpkırmızı ve az önce duştan çıktım kayrayı emzirmeden biraz sağayım dedim göğüsümü komple enfeksiyon aktı hala da geliyor ne yapacam ben şimdi
Sağol kuzum benimay canim cok kecmis olsun
Hadi yaa iki gündür mü var kuzum çok geçmiş olsun. Mutlaka doktora git antibiyotik şart gibi. Mastit olmuşsun. Üzüldüm yaKızlar bazılarımız biliyor 2 gündür filan sıtma tuttu baya hastaydım bugun sol göğüsüm kıpkırmızı ve az önce duştan çıktım kayrayı emzirmeden biraz sağayım dedim göğüsümü komple enfeksiyon aktı hala da geliyor ne yapacam ben şimdi
Hayirdir aysenurum hastamisin soramadım seni yeni oturdum neyin var doktora gitsene canimKızlar bazılarımız biliyor 2 gündür filan sıtma tuttu baya hastaydım bugun sol göğüsüm kıpkırmızı ve az önce duştan çıktım kayrayı emzirmeden biraz sağayım dedim göğüsümü komple enfeksiyon aktı hala da geliyor ne yapacam ben şimdi
Ya 2 gündür kötüydüm baya enfeksiyon yeni çıktı dünde sağdım ama böyle değildi aynem Perşembe doktora gidecem . Şimdi kayrayı emzirzem mi o göğüsümle emzirmesem mi onu düşünüyorumHadi yaa iki gündür mü var kuzum çok geçmiş olsun. Mutlaka doktora git antibiyotik şart gibi. Mastit olmuşsun. Üzüldüm ya
2 gün önce sıtma tuttu kuzum ateşli ateşli geziyordum şimdi de enfeksiyon geliyor göğüsümdenHayirdir aysenurum hastamisin soramadım seni yeni oturdum neyin var doktora gitsene canim
Geçmiş olsun canimm yaKızlar bazılarımız biliyor 2 gündür filan sıtma tuttu baya hastaydım bugun sol göğüsüm kıpkırmızı ve az önce duştan çıktım kayrayı emzirmeden biraz sağayım dedim göğüsümü komple enfeksiyon aktı hala da geliyor ne yapacam ben şimdi
Sağol kuzum benimGeçmiş olsun canimm ya
Ayşem göğsündekii bütün süt sağ önce göğsünü boşalt daha sonra emzir bebeği hatta doktor da görün kuzum Çok geçmiş olsun canım benimKızlar bazılarımız biliyor 2 gündür filan sıtma tuttu baya hastaydım bugun sol göğüsüm kıpkırmızı ve az önce duştan çıktım kayrayı emzirmeden biraz sağayım dedim göğüsümü komple enfeksiyon aktı hala da geliyor ne yapacam ben şimdi
Sağdım canım hatta dünden komple sağdım ama şimdi duştan çıkınca geldi hep anlamadım kayrayı emzireyim mi o göğüsmşe ne yapayımAyşem göğsündekii bütün süt sağ önce göğsünü boşalt daha sonra emzir bebeği hatta doktor da görün kuzum Çok geçmiş olsun canım benim