Hala enfeksiyon geliyor canım. Göğüs ağrısı var şükür ama ateş yokÇok geçmiş olsun canim suan nasilsin
Hala enfeksiyon geliyor canım. Göğüs ağrısı var şükür ama ateş yokÇok geçmiş olsun canim suan nasilsin
Hastaneye gitmedim. Geçen gitmrm de hiç bir şey vermemişlerdi çünküAyy çok geçmiş olsun canım antibiyotik verdiler mi
Canim göğsün de sertlik varmiKızlar bazılarımız biliyor 2 gündür filan sıtma tuttu baya hastaydım bugun sol göğüsüm kıpkırmızı ve az önce duştan çıktım kayrayı emzirmeden biraz sağayım dedim göğüsümü komple enfeksiyon aktı hala da geliyor ne yapacam ben şimdi
Evethemde dokununca çok acıyorCanim göğsün de sertlik varmi
Çok geçmiş olsun canım yıllarca hep ve sık yaşarım bende bu durumu bol bol emzirmen gerekiyor sertliğin ve acının geçmesi için dar sütyen ve kıyafetler giyme birde hep sıcak kompres uygula geçer inşallahKızlar bazılarımız biliyor 2 gündür filan sıtma tuttu baya hastaydım bugun sol göğüsüm kıpkırmızı ve az önce duştan çıktım kayrayı emzirmeden biraz sağayım dedim göğüsümü komple enfeksiyon aktı hala da geliyor ne yapacam ben şimdi
Canım bence başka hastaneye git ben bademcik şişesinden duramadım öyle böyle değil antibiyotik verdi içtim emzirebilrsin dedi. Sen de akıyorsa git canım emzirme kayrayı benceHastaneye gitmedim. Geçen gitmrm de hiç bir şey vermemişlerdi çünkü
Yaaaa kuzum gecmis olsun doktara git bekleme enfeksiyon dan eminsen kayrayida emzirme suanlik benceKızlar bazılarımız biliyor 2 gündür filan sıtma tuttu baya hastaydım bugun sol göğüsüm kıpkırmızı ve az önce duştan çıktım kayrayı emzirmeden biraz sağayım dedim göğüsümü komple enfeksiyon aktı hala da geliyor ne yapacam ben şimdi
Perşembe gidecem canım eşim o gün izinli. Bakalım ne diyecek doktorCanım bence başka hastaneye git ben bademcik şişesinden duramadım öyle böyle değil antibiyotik verdi içtim emzirebilrsin dedi. Sen de akıyorsa git canım emzirme kayrayı bence
Tamam canım bende dün hem @Zeynep23 hemde dayımın eşi ile konuştum yengemde ayno sorunu yaşadı doktor onada sık sık emzir demiş sabaha kadar sadece o göğüsün verdim ilk 2 3 kex sağdım sonra Kayra ya verdim inşallah geçerÇok geçmiş olsun canım yıllarca hep ve sık yaşarım bende bu durumu bol bol emzirmen gerekiyor sertliğin ve acının geçmesi için dar sütyen ve kıyafetler giyme birde hep sıcak kompres uygula geçer inşallah
Kuzum emzirmez yada sağmaz isem daha kötü olabilirmiş.Yaaaa kuzum gecmis olsun doktara git bekleme enfeksiyon dan eminsen kayrayida emzirme suanlik bence
Tuhh ya gittinmi doktoraPerşembe gidecem canım eşim o gün izinli. Bakalım ne diyecek doktor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Tamam canım bende dün hem @Zeynep23 hemde dayımın eşi ile konuştum yengemde ayno sorunu yaşadı doktor onada sık sık emzir demiş sabaha kadar sadece o göğüsün verdim ilk 2 3 kex sağdım sonra Kayra ya verdim inşallah geçer
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Kuzum emzirmez yada sağmaz isem daha kötü olabilirmiş.