Perşmebe gidecemTuhh ya gittinmi doktora
Perşmebe gidecemTuhh ya gittinmi doktora
Canim bizde Kürtçe ona muu girdi diyorlar üşütünce olur , bende Ali'yi emzirirken olmuştu dokunamiyordum bile, biliyor musun eski usul yaşlı nenelerimizin yaptığı gibi göğsünü korkutman gerekEvethemde dokununca çok acıyor
Tamam canım benimVakit kaybetme kuzum haber ver
Yaa yapayım şu bardakla dediğini kuxum zatem onunla emziriyorum balımCanim bizde Kürtçe ona muu girdi diyorlar üşütünce olur , bende Ali'yi emzirirken olmuştu dokunamiyordum bile, biliyor musun eski usul yaşlı nenelerimizin yaptığı gibi göğsünü korkutman gerek
benimki öyle iyileşti onu yapamıyor san , toz şekere limon sık göğsüne sür ve sıcak tut bir kaç saat beklesin sonra sıcak suyla yıka geçer inşallah bide bardak atabilirsin hacamat gibi çay bardağın içine kağıt yakıp at göğsünün ucuna tak o bütün iltihabı ve sütü çekecek tir, ben biliyorum o acıyı canım çok zor gerçekten çok geçmiş olsun canım, doktora gitsen bile bilmez ler ilaç ta vermezler, bide kayrayı mutlaka ordan emzirmen lazım yoksa sütun çekilir o bişey olmaz bende emzirmiyordum ama emzirmek gerekiyor muş
Biraz ağrıyacak ama yap gerçekten işe yarıyor, onu yaptıktan sonra da şekerli limonlu karışımı sür inşallah iyi gelir canımTamam canım benim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Yaa yapayım şu bardakla dediğini kuxum zatem onunla emziriyorum balım
İnşallah kuzum bardağı ne kadar bekleyeyimBiraz ağrıyacak ama yap gerçekten işe yarıyor, onu yaptıktan sonra da şekerli limonlu karışımı sür inşallah iyi gelir canım
Sen at canım çekince biraz bekliyor kendisi çıkıyor zaten, iki üç tane at tek bardak değil ha , bide sütünü bir toprağa dük saksının dibi de olur lavaboyu falan dökmeİnşallah kuzum bardağı ne kadar bekleyeyim
Tamma canımSen at canım çekince biraz bekliyor kendisi çıkıyor zaten, iki üç tane at tek bardak değil ha , bide sütünü bir toprağa dük saksının dibi de olur lavaboyu falan dökme
Tamm canım, yaptıktan sonra haber ver bana canım merakta bırakma beniTamma canım
Veririm mariyam çok teşekkür ederimTamm canım, yaptıktan sonra haber ver bana canım merakta bırakma beni