Rica ederim canım inşallah biran önce düzelir, desene sende benim gibi yeni yıla hasta girdinVeririm mariyam çok teşekkür ederim
Rica ederim canım inşallah biran önce düzelir, desene sende benim gibi yeni yıla hasta girdinVeririm mariyam çok teşekkür ederim
Nasıl oldun canımAynen kuzum ya
Şükür iyiyim mariyam perşembeyede randevu aldım göğüs bölümüne gidecem inşallahNasıl oldun canım
Çok şükür canım ,bardak attın mı , iyi yapmışsın kuzum göster yinede , genel cerrahisi bakıyor canım göster ben gittim bir ara göğsüm için sol göğsümde kist varmışŞükür iyiyim mariyam perşembeyede randevu aldım göğüs bölümüne gidecem inşallah
Genel cerrahiyeye mi alayom mariyam ben gögüs cerrahisine aldım hangşsi bakıyor söyle hemen ona alayımÇok şükür canım ,bardak attın mı , iyi yapmışsın kuzum göster yinede , genel cerrahisi bakıyor canım göster ben gittim bir ara göğsüm için sol göğsümde kist varmış
Gecmiş olsun rabbim şifa versin inşallah canımKızlar bazılarımız biliyor 2 gündür filan sıtma tuttu baya hastaydım bugun sol göğüsüm kıpkırmızı ve az önce duştan çıktım kayrayı emzirmeden biraz sağayım dedim göğüsümü komple enfeksiyon aktı hala da geliyor ne yapacam ben şimdi
Çok sağol güzelim Allah razı olsunGecmiş olsun rabbim şifa versin inşallah canım
İyimisin peki merak etim cok özüldum gecmistir umarım canımÇok sağol güzelim Allah razı olsun
Şükür kuzum şükür bir kaç saattir daha iyiyim ağrım sızım kalmadı . Teşekkür ederim sorduğun için. Perşmebe doktora gidecem bakalım o ne diyecekİyimisin peki merak etim cok özüldum gecmistir umarım canım