canim nasil oldun gitinmi doktoraHala enfeksiyon geliyor canım. Göğüs ağrısı var şükür ama ateş yok
canim nasil oldun gitinmi doktoraHala enfeksiyon geliyor canım. Göğüs ağrısı var şükür ama ateş yok
AminnnnBendr şimdi gördüm postunu rabbim evlatlarını pna bağışlasın inşallah
Emzir o göğsünü kuzum sakın metsit olmuşsun onu sık her defasında boşaltmaya çalış kendiliğinden heme duzelicekKızlar bazılarımız biliyor 2 gündür filan sıtma tuttu baya hastaydım bugun sol göğüsüm kıpkırmızı ve az önce duştan çıktım kayrayı emzirmeden biraz sağayım dedim göğüsümü komple enfeksiyon aktı hala da geliyor ne yapacam ben şimdi
Öyle yapıyorum canom sık sık emziyprum ve emzirmeyince aralıklarla sağıyprumEmzir o göğsünü kuzum sakın metsit olmuşsun onu sık her defasında boşaltmaya çalış kendiliğinden heme duzelicek
O göğsünü verme canım diğerini ver metsit olanı boşalt sağ sürekli hemen düzeliyoÖyle yapıyorum canom sık sık emziyprum ve emzirmeyince aralıklarla sağıyprum
Kuzum şiödi baktım yenidem sağıp enfeksiyon gelmiyor burda hemşire arkdaşımız emxir sok sık kayra seni iyileştirecek demişti sanırım oğlum iyileştirdiO göğsünü verme canım diğerini ver metsit olanı boşalt sağ sürekli hemen düzeliyo
Oy maşallah afferin paşaya çok şükür sevindim adına canımKuzum şiödi baktım yenidem sağıp enfeksiyon gelmiyor burda hemşire arkdaşımız emxir sok sık kayra seni iyileştirecek demişti sanırım oğlum iyileştirdi
Bende sevindim kuzum valla sen diyince dedim bir bakayım enfeksiyon gelmeyince nasıl sevindim hemdeOy maşallah afferin paşaya çok şükür sevindim adına canım
Canım mastit olmuşsun doktora görün ilerlemesin. Ateş olmaz insKızlar bazılarımız biliyor 2 gündür filan sıtma tuttu baya hastaydım bugun sol göğüsüm kıpkırmızı ve az önce duştan çıktım kayrayı emzirmeden biraz sağayım dedim göğüsümü komple enfeksiyon aktı hala da geliyor ne yapacam ben şimdi