Tamam kuzum aldığım gün posta açacağım size resimlerini atacağımHahaha alirsaniz sana tarifler de veririm denersin
Tamam kuzum aldığım gün posta açacağım size resimlerini atacağımHahaha alirsaniz sana tarifler de veririm denersin
Kullanıyorum güzel ama yinede fırında yapıyorum oğlum acil acıktım deyince iyi oluyor hızlı pisiyorKizlar airfryer kullanan varmi nasil memnunmusunuz hangi markayi tavsiye edersiniz ve kac litre olani kullaniyorusnuz ya ben almayi düşünüyorum ama gerçekten övdükleri kadar mi bilemedim 6.5 litre olanindan düşünüyorum kullananlar bana akil verirmisiniz
Ay Aynen kuzum Vallahi Ocak silmekten artık gına geldi ya bunda çok önerdiler çevrende de kullanan var gerçekten çok memnun olduklarını söylüyorlar ya Ben cesaret edemiyorum Hani alırım Bu sefer de adamın çenesinden kurtulamam işte bak aldırdın hiçbir halta yaramıyor ondan dolayı dedim Size bir sorayım Hani gerçekten böyle övüldüğü kadar mükemmel bir şey mi Ben de çok istiyorum çok hevesim varValla çok kullanışlı ya benim yok ama patates kızartması için çok almak isterim etrafı kirleten tum yağlı yemekler için muhteşem bende yorumlara bakiyim belki birgün alırım
Değil mi kuzum hızlı pişiriyor Peki mesela tavuğu eti onda pişirdiğin zaman çiğ gibi olmuyor değil mi Çünkü hızlı pişirdiği için hani tadı nasıl oluyor veyahut da eti sert mi yapıyor yumuşak mı oluyorKullanıyorum güzel ama yinede fırında yapıyorum oğlum acil acıktım deyince iyi oluyor hızlı pisiyor
Yok hepsinin ayarı var ona göre pişiyor zaten karnıyarık yaptım gecen güzel oldu benimki XXL bu aradaAy Aynen kuzum Vallahi Ocak silmekten artık gına geldi ya bunda çok önerdiler çevrende de kullanan var gerçekten çok memnun olduklarını söylüyorlar ya Ben cesaret edemiyorum Hani alırım Bu sefer de adamın çenesinden kurtulamam işte bak aldırdın hiçbir halta yaramıyor ondan dolayı dedim Size bir sorayım Hani gerçekten böyle övüldüğü kadar mükemmel bir şey mi Ben de çok istiyorum çok hevesim var
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Değil mi kuzum hızlı pişiriyor Peki mesela tavuğu eti onda pişirdiğin zaman çiğ gibi olmuyor değil mi Çünkü hızlı pişirdiği için hani tadı nasıl oluyor veyahut da eti sert mi yapıyor yumuşak mı oluyor
Ya Gerçekten güzel oldu mu kaç litre Seninki 6,5 muYok hepsinin ayarı var ona göre pişiyor zaten karnıyarık yaptım gecen güzel oldu benimki XXL bu arada
Ben büyüğünü aldım en geniş yabancı marka şimdilik kullanışlı köfte patates tavuk yemeklerine güzel oluyorYa Gerçekten güzel oldu mu kaç litre Seninki 6,5 mu
Anladım kuzum doğru yabancı markalar oradaki ya ben de 6,5 L olanla istiyorum O da bayağı bir büyük iş falan geniş bakalım Eşimle bir konuşayım da tekrardan biraz onu ikna edeyimBen büyüğünü aldım en geniş yabancı marka şimdilik kullanışlı köfte patates tavuk yemeklerine güzel oluyor
Oy kuzum İnşallah benden önce alırsın sen belki bakarsın işin sürprizi yapar anneler günü geliyor hiç belli olmazAy Aynen kuzum Vallahi Ocak silmekten artık gına geldi ya bunda çok önerdiler çevrende de kullanan var gerçekten çok memnun olduklarını söylüyorlar ya Ben cesaret edemiyorum Hani alırım Bu sefer de adamın çenesinden kurtulamam işte bak aldırdın hiçbir halta yaramıyor ondan dolayı dedim Size bir sorayım Hani gerçekten böyle övüldüğü kadar mükemmel bir şey mi Ben de çok istiyorum çok hevesim var
Şimdi çocuk olunca daha da kızartma falan daha çok yapılıyor tek ocak kirlense iyi mutfak batıyor yağdan aman kocalar işe yarasada konuşurlar onlar hergün kızartma yapip bide üstüne mutfak temizleseler coktan almışlardır biz kadinlar herşeyi düşünüyoruz bende alınacak listesine ekliyim artik kaç sene sonra alırım kim bilir
En büyüğü 7 milyar di fiyatı artmadiysa kız kardeşim almışAnladım kuzum doğru yabancı markalar oradaki ya ben de 6,5 L olanla istiyorum O da bayağı bir büyük iş falan geniş bakalım Eşimle bir konuşayım da tekrardan biraz onu ikna edeyim
Oy kuzum İnşallah benden önce alırsın sen belki bakarsın işin sürprizi yapar anneler günü geliyor hiç belli olmaz
Aynen kuzum fiyatları zaten o şekilde 5'ten başlıyor yani boyutuna göre ilerliyorEn büyüğü 7 milyar di fiyatı artmadiysa kız kardeşim almış