Al canım güle güle kullanAynen kuzum fiyatları zaten o şekilde 5'ten başlıyor yani boyutuna göre ilerliyor
Al canım güle güle kullanAynen kuzum fiyatları zaten o şekilde 5'ten başlıyor yani boyutuna göre ilerliyor
Ay anneler gününü unutmuşum bende anne oldum ve ilk anneler günüm iyi hatırlattın Canim benim bugün anneler gününü eşime hatırlatıyım unutmasınAnladım kuzum doğru yabancı markalar oradaki ya ben de 6,5 L olanla istiyorum O da bayağı bir büyük iş falan geniş bakalım Eşimle bir konuşayım da tekrardan biraz onu ikna edeyim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Oy kuzum İnşallah benden önce alırsın sen belki bakarsın işin sürprizi yapar anneler günü geliyor hiç belli olmaz
Ayyy teşekkür ederim kuzum bi aliyimda güle gule kullanirim insallahAl canım güle güle kullan
Aynen aynen hatirlat sen bi bundan da az bahsetAy anneler gününü unutmuşum bende anne oldum ve ilk anneler günüm iyi hatırlattın Canim benim bugün anneler gününü eşime hatırlatıyım unutmasın
Tamam o iş bende canim ama bunu alacağını pek sanmamAyyy teşekkür ederim kuzum bi aliyimda güle gule kullanirim insallah
Aynen aynen hatirlat sen bi bundan da az bahset
Hic belli olmaz kuzum alir belki bazen erkeklerin basina taş düşebiliyorTamam o iş bende canim ama bunu alacağını pek sanmam
Ben kullanmıyorum kuzumKizlar airfryer kullanan varmi nasil memnunmusunuz hangi markayi tavsiye edersiniz ve kac litre olani kullaniyorusnuz ya ben almayi düşünüyorum ama gerçekten övdükleri kadar mi bilemedim 6.5 litre olanindan düşünüyorum kullananlar bana akil verirmisiniz
O taş neredeyse hafifi eşimin başına düşsün de belki alır ma hediye alsinda bunu boşverdim...Hic belli olmaz kuzum alir belki bazen erkeklerin basina taş düşebiliyor
Anladim canimBen kullanmıyorum kuzum
Kiyamam yaaa alir alir hic dert etme yeterli mutluluk saglik olsun huzr olsun askimO taş neredeyse hafifi eşimin başına düşsün de belki alır ma hediye alsinda bunu boşverdim...
Ama almayı düşünüyorumAnladim canim
Kiyamam yaaa alir alir hic dert etme yeterli mutluluk saglik olsun huzr olsun askim
Aynen bence her eve lazim gibi sanki mükemmel ötesi isler yapıyorAma almayı düşünüyorum