Korkuryum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ebru buğlem tarafından oluşturulan Korkuryum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,433 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Korkuryum
Konbuyu başlatan Ebru buğlem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Canan_

Mnengizek

Kayıtlı Üye
rank
44 gün kaldı doğum a ama nasıl korkuyorum doktor nasıl dogum yapacağım hakkında daha bir bilgi vermedi ama hergun rüyamda doğum yapıyorum napcam bilmiyorum 23 yaşındayım ilk gebeliğim rüyamda sürekli suyum geliyor şimdi gelirse korkarım
Doğumu düşünme bile o işin en kolay yanı şimdi tadini cikar neden korkuyosunku hersey cok guzel ilerliyo rabbim öyle güzel yaratmışki bilmeden biliyosun öğrenmeye calissan anlatsalarda o an gibi olmuyo ne kadar arastirirsan o kadar sacma seyler cikar karsina korkarsin ama korkma sonrasi asil mesele ona bakmasi buyutmesi o buyudukce hersey onla büyüyo sonra dogum en kolayiymis diyosun ama harika bir şey korkma düşünmek yerine Karnindaki her hareketinin he aninin tadini cikar kendisi gelmek isteyene kadar bekle acele etme :) doğumda bile bir an önce kucagina almayi düşün dua et saglikla hayirlisi ile kolaylikla kucagina alirsin inşallah o bebek karnindan ciktiktan sonraki o hafifleme duygusu cok güzel :)

Dilanreyyan

Kayıtlı Üye
rank
44 gün kaldı doğum a ama nasıl korkuyorum doktor nasıl dogum yapacağım hakkında daha bir bilgi vermedi ama hergun rüyamda doğum yapıyorum napcam bilmiyorum 23 yaşındayım ilk gebeliğim rüyamda sürekli suyum geliyor şimdi gelirse korkarım
Hiç aklına kötü şeyler getirme biliyorum elinde deil ama o an planladığın gibi olmuyor zaten özellikle normal doğumda çünkü ne zaman olacağı belli olmuyor. Acile gitmiştim 40. Haftamda randevu bulamadigim için sancim yüksek çıkınca yatisim yapıldı diğer günü doğum yaptim ve o kadar güzel bir duygu ki şuan bile eşime diyorum keşke o güne donsem bebeğini gördüğün an herşey unutuluyor. Dua et bol bol Rabbim kolaylık versin. Herkezin suyu gelmiyor doğumda bir an olmuyor 😊

Ebru buğlem

Kayıtlı Üye
rank
Hiç aklına kötü şeyler getirme biliyorum elinde deil ama o an planladığın gibi olmuyor zaten özellikle normal doğumda çünkü ne zaman olacağı belli olmuyor. Acile gitmiştim 40. Haftamda randevu bulamadigim için sancim yüksek çıkınca yatisim yapıldı diğer günü doğum yaptim ve o kadar güzel bir duygu ki şuan bile eşime diyorum keşke o güne donsem bebeğini gördüğün an herşey unutuluyor. Dua et bol bol Rabbim kolaylık versin. Herkezin suyu gelmiyor doğumda bir an olmuyor 😊
Allah razı olsun abla
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Doğumu düşünme bile o işin en kolay yanı şimdi tadini cikar neden korkuyosunku hersey cok guzel ilerliyo rabbim öyle güzel yaratmışki bilmeden biliyosun öğrenmeye calissan anlatsalarda o an gibi olmuyo ne kadar arastirirsan o kadar sacma seyler cikar karsina korkarsin ama korkma sonrasi asil mesele ona bakmasi buyutmesi o buyudukce hersey onla büyüyo sonra dogum en kolayiymis diyosun ama harika bir şey korkma düşünmek yerine Karnindaki her hareketinin he aninin tadini cikar kendisi gelmek isteyene kadar bekle acele etme :) doğumda bile bir an önce kucagina almayi düşün dua et saglikla hayirlisi ile kolaylikla kucagina alirsin inşallah o bebek karnindan ciktiktan sonraki o hafifleme duygusu cok güzel :)
Allah razı olsun ablam

Ben sezeryanliyim normal dogum doğum hakkinda bilgi veremem ama şöyle diyim kendini çok kasıp korkutma bir şekilde doğuyor zamanı gelince ilk gebeliğin başkalarına da sorma baz-ı insanlar korkuta biliyor tedirgin olursun her annenin doğumu ona özeldir hamileliğin tadını çıkar aklına takıldığı için rüyalarına giriyor ferah ol rabbim hayırlısı ile kavuştursun ikinizi
Allah razı olsun ablam

Korkacak hiçbir şey yok canm sakin ol zamanı gelince doğurursun Rabbim tek seste kurtarsın seni,beni kısacası hepimizi
Allah razı olsun ablam amin inş

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Hakan cokerin doğal doğum kitabını oku doğum okadar korkulacak bierşey değil stres ve korku ağrıları arttırıyormuş

Canan_

Kayıtlı Üye
rank
Canım kendini fazla strese sokma doğumu tetikler zamanı gelince herşey sırasıyla ilerliyor hiç korkma 3 tane normal doğum yaptım hepsi birbirinden heyecanlı birden sancıların başlayınca o anki heyecan sevinç ve telaş tarif edilemez Benin hep geceden sancılarım başladı sabah doğuma girdim eşimin ruhu duymazdı ama 3. De sancılarım sabah başladı ve ne yapıcağını nereye koşucağını şaşırdı herkeze 3. Bambaşka HERKESE tavsiye ederim diyor.😘😘😘😘

Tüm sayfalar yüklendi.