Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Burda daha ilk kez doğum yapacak insanları korkutmak yerine rahatlatabilir siniz. İnsanı canlı canlı öldürüyorlar ne demek. Bunları buraya yazmayın rica ediyorum
Burda daha ilk kez doğum yapacak insanları korkutmak yerine rahatlatabilir siniz. İnsanı canlı canlı öldürüyorlar ne demek. Bunları buraya yazmayın rica ediyorum
Bazı annelerin acı eşiği bir olmuyor canım veya doktor iyi olmuyor veya atılan dikiş türü sezaryanda çok önemli düz dikiş çok ağrı yapar lazerle dikiş de çok az ağrın oluyor bende şaşırdım annenin sezaryan yorumuna ilk sezaryanımda gecesi ayaklandım hiç korkmayın öyle denildiği gibi değil gerçekten kötü bir tecrübe yaşamış sanırım
Bazı annelerin acı eşiği bir olmuyor canım veya doktor iyi olmuyor veya atılan dikiş türü sezaryanda çok önemli düz dikiş çok ağrı yapar lazerle dikiş de çok az ağrın oluyor bende şaşırdım annenin sezaryan yorumuna ilk sezaryanımda gecesi ayaklandım hiç korkmayın öyle denildiği gibi değil gerçekten kötü bir tecrübe yaşamış sanırım
Bende 3. Sezaryen olacağım normal doğumu bilmiyorum o yüzden sezaryen kolay geliyor canlı canlı öldürmuyorlar ama gerek duyulursa yarım bayıltıp ameliyatı yapiyorlar hissetmiyorsun çünkü başında biri oluyor ve dikkatin oraya gitmesin diye konusturuyorlar sonuçta burda fikirler söyleniyor siz kötü olanlara bakmayin valla normal doğumda da aynı çok ağrı çeken var çok ağrı çekmeden hemen doğum yapanda var her denilene kulak asmayin sıkıntılı süreç ama inanin bebisleri kucağımıza aldigimizda değiyor her acıya güzel şeyler biraz zor evet yazarken daha dikkat edilmesi gerekiyor diri diri öldürüyorlar yerine ben böyle acı görmedim cok zordu da denilebilir ama zaten insan sezaryana giderken ameliyat olmanın korkusu ister istemez geliyor benim iki deneyimim var ama sıkıntım olmamasına rağmen korku biraz daha dikkatli olalım anneler en güzel şekilde birbirimizi motive ederek her çektiğimiz acının sonundaki tarifsiz mutluluğu huzuru anlatalım birbirimize