Korkuyorum kızlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Kıymet tarafından oluşturulan Korkuyorum kızlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,225 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Korkuyorum kızlar
Konbuyu başlatan Kıymet
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan iyiki varsiniz cocuklarim

Kıymet

Kayıtlı Üye
rank
Tövbe tövbe benimde bünyem zayıftır çabuk hastalanır hastalandığım zamanda ağır geçiririm ama ölmek ne kız Allah korusun korkma Allahın izniyle birşey olmaz dikkat et kendine yeter benim arkadaşım hamile iken korona oldu atlattı şükür doğumunu da yaptı kimseyi duyma sen
MAŞALLAH. Cevremde ki ınsanların bilinçsiz konuşmaları işte, sürekli söylendikçe panik yaptırdılar.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Herkes herşey der canım benimde arkadaşım hamile korona geçirdi zor atlati gerçekten aşı olduysan atlatırsın hemen
ilk aşıyı olmustum ama 2. Kısmet olmadı şimdi de korkuyorum olmaya

Herkes herşey der canım benimde arkadaşım hamile korona geçirdi zor atlati gerçekten aşı olduysan atlatırsın hemen
ilk aşıyı olmustum ama 2. Kısmet olmadı şimdi de korkuyorum olmaya
Ya senin çevrende ne gerizekalı insanlar varmış çok afedersin de. Yani hamileliğin iyi geçmesi %70 psikolojinin iyi olmasıyla gerçekleşirken nasıl insanlar ki bunlar seni bu şekilde korkutuyorlar.? Hayır canım bünyenin zayıf olması koronaya yakalanıp öleceğin anlamına gelmiyor. Öncelikle yüksek moralli insanların bağışıklığının daha yüksek olduğunu gösteren bilimsel araştırmalar mevcut. Bol C vitamini iyi bir beslenme programı ve dikkat ile güzel bir hamilelik geçirebilirsin ama çevrendeki insanlara lütfen kulağını tıka

Senin yorumlarına bayılıyorum ya benim aklımdna geçirdiklerimi benden önce yazıyorsun
Valla hamile kaldığım günden beri onu yaoma çocuk düşer bunu yapma çocuk düşer hasta olma ölürsün vs. Saçma sapan konuştular her gece elimi karnıma koyup kontrol ediyorum delirttiler resmen beni

Elvan333

Kayıtlı Üye
rank
Bünyem çok zayıf olduğu için hemen hasta olabiliyorum, bol c vitamini almama rağmensürekli hapşırıyorum, ama grip olmuyorum, nerdeyse herkes korona olursan ikiniz de ölürsünüz hamile kadınlara daha çabuk bulaşıyor can almadan gitmiyor senin bünyen zayıf kaldıramazsın diyerek panik yaptırıyorlar, acayip korkuyorum, bana akıl verir misiniz, ben mi boşuna evham yapıyorum?
Bende 7 aylık hamileyken covid oldum gercekten zor geçti ama vitaminini düzgun alirsan agrı kesicilerle duayla insallah atlatiyo insan etrafindaki felaket telallarina kulagini tika

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
Bünyem çok zayıf olduğu için hemen hasta olabiliyorum, bol c vitamini almama rağmensürekli hapşırıyorum, ama grip olmuyorum, nerdeyse herkes korona olursan ikiniz de ölürsünüz hamile kadınlara daha çabuk bulaşıyor can almadan gitmiyor senin bünyen zayıf kaldıramazsın diyerek panik yaptırıyorlar, acayip korkuyorum, bana akıl verir misiniz, ben mi boşuna evham yapıyorum?
kiz benimde bunyem cok zayif hele bu hamileligimde hep hastaydim 17 kilo verdim 2 kere kovit gecirdim erken dogum riskim oldu serumlar yedim 20 tane iğne ywdim ama cok şükur 3 gun öncesi dogum ettim maşallah bunywmin zayif olmasina bu hastaliklari atlatmama rağmen cok sağlikli evladim oldu seninde olacak işallah sağlikli evladin bunyenin zayif olmasi bebeginin sağligiyla alakali degil vitaminlwrini al ilaçlarini duzenli olarak kullan elalemi kafana takma herşey cok guzel olacak sağlikla bebeğini kucagina alacaksin işallah canm 1

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar