MAŞALLAH. Cevremde ki ınsanların bilinçsiz konuşmaları işte, sürekli söylendikçe panik yaptırdılar.Tövbe tövbe benimde bünyem zayıftır çabuk hastalanır hastalandığım zamanda ağır geçiririm ama ölmek ne kız Allah korusun korkma Allahın izniyle birşey olmaz dikkat et kendine yeter benim arkadaşım hamile iken korona oldu atlattı şükür doğumunu da yaptı kimseyi duyma sen
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
ilk aşıyı olmustum ama 2. Kısmet olmadı şimdi de korkuyorum olmayaHerkes herşey der canım benimde arkadaşım hamile korona geçirdi zor atlati gerçekten aşı olduysan atlatırsın hemen
ilk aşıyı olmustum ama 2. Kısmet olmadı şimdi de korkuyorum olmayaHerkes herşey der canım benimde arkadaşım hamile korona geçirdi zor atlati gerçekten aşı olduysan atlatırsın hemen
Valla hamile kaldığım günden beri onu yaoma çocuk düşer bunu yapma çocuk düşer hasta olma ölürsün vs. Saçma sapan konuştular her gece elimi karnıma koyup kontrol ediyorum delirttiler resmen beniYa senin çevrende ne gerizekalı insanlar varmış çok afedersin de. Yani hamileliğin iyi geçmesi %70 psikolojinin iyi olmasıyla gerçekleşirken nasıl insanlar ki bunlar seni bu şekilde korkutuyorlar.? Hayır canım bünyenin zayıf olması koronaya yakalanıp öleceğin anlamına gelmiyor. Öncelikle yüksek moralli insanların bağışıklığının daha yüksek olduğunu gösteren bilimsel araştırmalar mevcut. Bol C vitamini iyi bir beslenme programı ve dikkat ile güzel bir hamilelik geçirebilirsin ama çevrendeki insanlara lütfen kulağını tıka
Senin yorumlarına bayılıyorum ya benim aklımdna geçirdiklerimi benden önce yazıyorsun