Korona olanlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Gülay Burçin hazAl tarafından oluşturulan Korona olanlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 830 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Korona olanlar
Konbuyu başlatan Gülay Burçin hazAl
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gülay Burçin hazAl

ysmn

Kayıtlı Üye
rank
ben oldum canim 31 haftaliltim o zaman suan 33+4 hamd olsum bebegim iyi ama gunde 2 kez nts ye bagliyorlardi beni cigerlerime indigi icin 8 gun hastanede yattim ben

Gülay Burçin hazAl

Kayıtlı Üye
rank
ben oldum canim 31 haftaliltim o zaman suan 33+4 hamd olsum bebegim iyi ama gunde 2 kez nts ye bagliyorlardi beni cigerlerime indigi icin 8 gun hastanede yattim ben
Çok geçmiş olsun canm su anda onun cigerlerde yok konuşması filan iyi ama heryerinin agridigini söylüyor birde çocuktan korkuyor bişey olur diye 5 aylık şu an

M

Mercan

Guest
C vitamini ilacı alsın bol meyve yesin bol su içsin kemik suyu sarımsaklı içsin yada paça pirpirim ıspanak yesin çabuk atlatır benimde kardeşim iki kez yakalandı ilaç kullanmadan atlattı şükür

Gülay Burçin hazAl

Kayıtlı Üye
rank
C vitamini ilacı alsın bol meyve yesin bol su içsin kemik suyu sarımsaklı içsin yada paça pirpirim ıspanak yesin çabuk atlatır benimde kardeşim iki kez yakalandı ilaç kullanmadan atlattı şükür
Oda öyle yapıyor. Canm. Ama vücut ağrısi cokmus. Hayırlısı çocuğa bişey olmaz isallah yakınız ama hiç gidemiyorum. Öyle zor bı durum Allah kimseye yasatmasn. Allah hepimizin yardımcısı olsn hayat artk o kadar zor ki saglk filan kalmadı

Tüm sayfalar yüklendi.